Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Blog: Een smaakvol avondje uit

23 oktober 2019

Zin in een avondje uit in Maassluis met vrienden of familie? Dan ben je in winkelcentrum Koningshoek aan het goede adres. Met twee nieuwe horecagelegenheden in het winkelcentrum en theater Koningshof op steenworp afstand heb je dĂ© perfecte combinatie voor een ontspannen en lekker avondje uit.

Dineren met een Aziatisch tintje

Begin oktober opende Jofel Eten & Drinken zijn deuren in Koningshoek. Laat je in dit sfeervolle eetcafĂ© verrassen door overheerlijke gerechten met Aziatische invloeden. Ook kun je hier terecht om lekker te borrelen, denk aan een high wine/beer of gewoon gezellig een drankje met een lekker hapje. Jofel toch?

Borrelen in Spaanse sferen

Los Porteros is tevens een nieuwste aanwinst van Koningshoek! Waan je in echte een Spaanse tapasbar waar je geniet van heerlijke pinxtos en andere gerechten. Los Porteros leent zich perfect voor een avondje uit. Zowel de menu- als de wijnkaart belooft veel goeds. Komen jullie gezellig borrelen?

Snack attack

Meer behoefte aan een snelle hap voordat je jouw avond voortzet? In winkelcentrum Koningshoek kun je bij Pommies genieten van de lekkerste verse patat van Maassluis. Ook serveert Pommies overheerlijke hamburgers en andere snacks. Ben jij een pizzafan? Breng dan een bezoekje aan New York Pizza. Traditioneel of een bijzondere variatie; de pizza wordt vers voor je bereid. Ook heel lekker om mee te nemen naar huis. Lees ook onze blog de beste snackspots in Koningshoek.

Prikkel je zintuigen

Om de avond goed af te sluiten kun je je zintuigen prikkelen tijdens een mooie voorstelling bij Theater Koningshof. Het theater bevind zich tegenover winkelcentrum Koningshoek. Theater Koningshof biedt een ultiem theater- en filmaanbod voor een ontspannen avond uit. Voor meer informatie over tickets en voorstellingen kun je een kijkje nemen op de website van Theater Koningshof. Wij wensen je alvast veel plezier!