Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Update: Renovatie buitenterrein

10 september 2018

De gemeente is samen met aannemer Van Dijk het parkeerterrein aan het opknappen. De parkeerterreinen voor Aldi en Big Bazar zijn nagenoeg klaar. Er moeten enkel nog wat bomen gepoot worden. Aan de kant van de Albert Heijn is Van Dijk gestart met het nieuwe straatwerk. Eind september zal circa 3/4 van het parkeerterrein gereed zijn voor de heropening van Koningshoek.

Voortgang werkzaamheden 

Aan de kant van Hoogvliet zijn ze gestart met het straatwerk voor Van Dal mode tot aan de entree. Dit straatwerk inclusief de entree zal voor de grote heropening gereed zijn. De rest van het parkeerterrein zal naar verwachting nog niet klaar zijn. Tijdens de bouwwerkzaamheden van het parkeerterrein blijven er altijd circa 700 parkeerplaatsen rondom Koningshoek beschikbaar voor bezoekers.

Albert Heijn
Fase 2.1. Is gereed
Fase 2.2. Deze fase voeren in twee gedeelten uit. Het eerste gedeelte zijn wordt nu bestraat, eind deze week zijn de eerste parkeervakken gereed. Het tweede gedeelte wordt nu opgebroken en zijn naar verwachting einde week 40 gereed.
Fase 2.3. De ingang t.h.v. de Albert Heijn is grotendeels gereed. De parkeervakken in deze fase zijn eind volgende week gereed (week 38).
Fase 2.4. Deze fase zal gefaseerd worden uitgevoerd i.v.m. de bevoorrading van de Albert Heijn. Is in week 42 gereed.

Markt
Fase 3.1. Deze week zal het parkeergedeelte grotendeels gereed en bereikbaar zijn. De ingang t.b.v. laden/ lossen Action is deze week gereed. De toegang van de ingang Koningshoek is eind week 39 gereed.
Fase 3.2 zal deze week opgebroken worden en week 42/43 gereed zijn.

Houd onze social media kanalen en website in de gaten voor de laatste updates!