Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Werkzaamheden buitenzijde

9 januari 2018

De kerstvakantie is voorbij en de herontwikkeling van winkelcentrum Koningshoek gaat de laatste bouwfase in. Volgende week wordt gestart met de heiwerkzaamheden ten behoeve van de uitbreiding van supermarkt Hoogvliet. De heiwerkzaamheden zullen circa 1 week duren.

Na de heiwerkzaamheden zullen achtereenvolgens de fundering, de begane grondvloer, de staalconstructie, het dak en de gevel van Hoogvliet gebouwd worden, waarna in april 2018 de nieuwbouw gereed is.

Renovatie gevels

Gedurende de komende maanden zullen tevens de gevels van Albert Heijn, HEMA, achterzijde gevel Bloeiend tot Daan Mode en bestaande gevel Hoogvliet vernieuwd worden, waarmee in april 2018 de volledige renovatie en nieuwbouw van Koningshoek gereed is.

Meer informatie?

Wij blijven u uiteraard informeren over – het verloop van – de werkzaamheden via onze website www.koningshoek.nl en facebook.com/winkelcentrumkoningshoek.

Wij gaan ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u onverhoopt nog vragen hebben kunt u contact opnemen met bouwopzichter Ad van Rooijen via info@vmpbouwadvies.nl.