Vandaag gesloten

Wethouder start herinrichting buitenruimte

4 januari 2018

Wethouder Kees Pleijsier geeft maandag 8 januari om 10:00 uur het startsein voor de herbestrating van de buitenruimte van het vernieuwde winkelcentrum Koningshoek. Het startsein wordt gegeven bij de hoofdentree van het winkelcentrum tegenover het stadhuis.

Ontwikkeling

Om overlast voor het winkelend publiek te voorkomen, worden de werkzaamheden in fases uitgevoerd. In totaal worden er 1060 parkeerplaatsen gerealiseerd. In het kader van het duurzaamheidsprogramma van de gemeente wordt de straatverlichting voorzien van LED-lampen. Ook komen er meer bomen terug dan er gekapt worden.

Tijdens de herinrichting blijven het Stadhuis, de winkels en zoveel mogelijk parkeerplaatsen bereikbaar. Parkeren bij het winkelcentrum blijft gratis!

Inloopavond

De gemeente organiseert same met Van Dijk Maasland BV en Wereldhave (de eigenaar van het winkelcentrum) op 22 januari van 16:30 tot 20:00 uur in de Burgerzaal van het stadhuis een inloopavond om bewoners uit de buurt en belangstellenden te informeren over de herinrichting van de buitenruimte en de verbouwing van Koningshoek.