Nieuws: Opening ALDI Koningshoek

20 september 2017
Nieuws: Opening ALDI Koningshoek

Goed nieuws! Op woensdag 20 september wordt om 08:00 de nieuwe ALDI-vestiging in winkelcentrum Koningshoek in Maassluis feestelijk geopend. Op de openingsdag staat er een Foodtruck op de parkeerplaats, waar je heerlijke gerechtjes worden aangeboden. Ook in de week na de opening zijn er diverse proeverijen voor de klanten in de winkel.

Vernieuwend en energiezuinig

Het assortiment is verrassend en vernieuwend. Een heerlijke en geurige binnenkomer is het vers afgebakken brood. Ook is er in de winkel extra aandacht geschonken aan duurzaamheid. 

Filiaalleider Michiel Sissing: “Wij zijn trots en kunnen niet wachten om te beginnen in dit nieuwe filiaal. Het heeft een prettige sfeer, een mooie uitstraling en we zijn zelf heel blij met het uitgebreide versassortiment. Ik denk dat iedereen aangenaam verrast wordt door onze warme broodjes, onze verse groenten en fruit en de kwalitatief hoogwaardige producten voor een lage prijs. Ons team maakt dit filiaal graag samen met onze klanten tot een groot succes.” 

Prijzentas

De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 10,- een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Extra reden dus om op 20 september op tijd naar de ALDI te gaan! Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis ALDI-tas.

Kom jij ook naar de opening van ALDI?

Heb jij gouden tips voor Koningshoek?
Geef je mening via deze link >>