Laat je ogen gratis meten door Specsavers

26 oktober 2018
Laat je ogen gratis meten door Specsavers

Kom op 26 en 27 oktober naar de 'Huiskamer' van Koningshoek en laat je ogen gratis controleren door Specsavers! Je ogen zijn erg belangrijk en verdienen daarom de beste zorg. Ben jij toe aan oogmeting?

Wie niet scherp ziet moet slim zijn

De menukaart bijschijnen met een telefoon, met je ogen knijpen om beter te kunnen lezen, gebruik jij ontschuldige trucjes om dingen goed te zien? Wie slim is laat zijn of haar ogen elke 2 jaar controleren. Verminderd zicht kan namelijk leiden tot klachten als vermoeidheid en hoofdpijn. Bij Specsavers worden je ogen altijd onderzocht door gediplomeerde opticiens of optometristen. Als enige landelijke optiekketen heeft Specsavers het NUVO-keurmerk. Daarmee ben je altijd verzekerd van professionele oogzorg!

Kom langs in de Huiskamer

Op 26 en 27 oktober ben je welkom om in de 'Huiskamer' van het winkelcentrum je ogen te laten checken. Met een pre-tester controleert Specsavers de globale sterkte van je ogen en eventueel je huidige bril. Bij veranderingen in het zicht, biedt Specsavers een gratis en vrijblijvende professionele oogmeting aan door een gediplomeerd opticien.

Kom je ook even langs?

Heb jij gouden tips voor Koningshoek?
Geef je mening via deze link >>