BACK2SCHOOL

14 augustus 2019
BACK2SCHOOL

De zomervakantie is bijna ten einde. Laat naar bed, uitslapen en lekker luieren gaat niet meer. Wat was ook alweer het normale ritme van de kids? En waar zijn al die schoolspullen eigenlijk gebleven? Bereid je, ook als ouder, goed voor op het nieuwe schooljaar en haal al je back2school spullen in de winkels van Koningshoek. 

Goed voorbereid van start

In winkelcentrum Koningshoek shop je dé musthaves voor in je schooltas. Neem onze checklist goed door en shop snel alle schoolspullen. Want een goede voorbereiding is het halve werk!

1. Schooltas
Wat is er nu belangrijker dan de rugzak of schoudertas waar jouw kind het hele jaar schoolspullen in meeneemt? Deze tas wordt iedere dag gevuld met boeken, schriften en een lunchbox. Bij Booster Service Centrum kun je terecht voor een ruim aanbod stevige én hippe tassen. Ook word je hier voorzien van goed advies.

2. Schoolagenda
Een schoolagenda mag natuurlijk niet ontbreken. Vooral wanneer je naar de middelbare school gaat, is een agenda essentieel. De eerste schoolweken zijn vaak hectisch: ingewikkelde roosters, introductiedagen en misschien zelfs een nieuwe school. Een overzichtelijke én hippe agenda shop je bij The Read Shop Maassluis. Ook scoor je hier vele andere gadgets zoals een geodriehoek en woordenboeken.

3. Goedgevulde etui
Van pennen, markeerstiften en potloden tot een gum, puntenslijper, liniaal en lijmstift. HEMA heeft de leukste etuis én alles om een hele etui mee te vullen. Kies jij voor een etui van Donald Duck, Martin Garrix of Blond Amsterdam?

4. Lunchbox
Krijgen jouw kinderen ook altijd een goedgevulde lunchbox mee naar school? Maak een feestje van elke lunch! Blokker heeft te gekke accessoires en drinkflessen in elke stijl! 

5. Nieuwe schooloutfit
In stijl naar school? Bij een nieuw schooljaar hoort uiteraard ook een coole outfit! Shoeby heeft een leuke kids- en tienercollectie voor echte modemeisjes en stoere jongens. Neem bij Van Haren een kijkje voor nieuwe schoenen en zorg ervoor dat jouw dochter of zoon hip het schoolplein opstapt.

6. Sporttenue
Uiteraard starten ook de gymlessen én sportlessen zoals voetbal, turnen en hockey weer. Kom langs bij Zeeman en shop alles wat je nodig hebt zoals tasjes en sportkleding. Dat wordt een sportief jaar!

7. Bureau-accessoires
Bij een nieuw schooljaar hoort (helaas) ook weer huiswerk en proefwerken. Zorg er daarom voor dat je een leuke plek hebt om te studeren! Bij Xenos en Action shop je fijne bureaus, handige opbergmanden en decoratie om het gezellig te maken zoals fotolijstjes en prikborden. Kom maar op het met dat huiswerk!

8. Powerbank
De nachtmerrie van iedere middelbare scholier? Een telefoon zonder batterij. Shop een powerbank bij Fone World en blijf altijd mobiel. Je shopt hier ook allerlei andere toffe gadgets zoals telefoonhoesjes en oordopjes.

Ben jij al klaar voor het nieuwe schooljaar?