Black Friday Shopping Night

23 november 2018
Black Friday Shopping Night

Op vrijdag 23 november is het weer Black Friday! In Koningshoek kun je tijdens de Black Friday Shopping Night shoppen tot maar liefst 23:00 uur! Er is divers entertainment, een optreden van Diggy Dex én natuurlijk hoge kortingen en speciale acties van de winkeliers. Don't miss out!

Shopplezier, leuke acties en optredens 

Tijdens de Black Friday Shopping Night kun je tot in de late uurtjes shoppen en profiteer je van leuke kortingen in de winkels! Tijdens dit unieke late-night shopping event vol acties, entertainment en acts word je feestelijk ontvangen en verrast in Koningshoek. Er zijn LED-verlichte steltenacts, DJ's én - als klap op de vuurpijl - een optreden van rapper Diggy Dex! Jij komt toch ook naar de Black Friday Shopping Night?

Spetterend optreden Diggy Dex

Tijdens deze gezellige Shopping Night kun je genieten van een optreden van niemand minder dan rapper Diggy Dex! Vanaf 21:30 uur brengt hij zijn hits ten gehore. Diggy Dex behaalde in de zomer van 2009 in zowel Nederland als België een Top 3 hit met Slaap Lekker (Fantastig Toch), in samenwerking met de Vlaamse Eva de Roovere. Ook scoorde hij met prachtige nummers zoals Treur Niet (Ode Aan Het Leven) en Ik Huil Alleen Bij Jou. Ben jij ook fan?

De leukste winkelacties

Black Friday is hét moment om te profiteren van hoge kortingen en speciale acties. Binnenkort kondigen wij hier de acties van de winkeliers in Koningshoek aan. Houd deze pagina en onze social media dus goed in de gaten!

Bekijk hieronder alvast de teasermovie!

Heb jij gouden tips voor Koningshoek?
Geef je mening via deze link >>