Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Blog: All eyes on you, tijdens de feestdagen

4 december 2019

Kerst en een mooie outfit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoewel er geen officiële dresscode is voor de feestdagen, wil je natuurlijk toch een beetje extra je best doen. Wil jij weten welke items perfect zijn voor de decembermaand én nog belangrijker, waar je deze shopt? Lees dan verder en bereid je voor overladen te worden met complimentjes van je schoonmoeder tijdens het kerstdiner!

Dress to impress

Wie denkt dat een goed pak alleen voor mannen is, heeft het helemaal mis. Word een echte powervrouw met het geruite pak die je scoort bij Shoeby. Met elegant zwart, kun je nooit de mist in gaan deze dagen. Janse Mode verkoopt bijvoorbeeld een prachtige zwarte jumpsuit en klaar ben jij. Een goede midi jurk is ook een optie, chic maar niet te serieus. Wij zijn verliefd op de zwarte midi polka dot jurk die je shopt bij HYPE!. Combineer je outfit met een goede basic pump, of een hoge laars van Nelson en alle ogen zijn op jou gericht.

Flowy Midi Flounce Dress -  HYPE! - €55,95

Mario Tozzi slagenprint pump - Nelson€39,99

Geruite Blazer en matching  pantalon – Shoeby – €69,99 en €59,99

Studio Anneloes zwarte jumpsuit - Janse Mode - €149,95

That suits you perfect

Hi there handsome! Jij verdient het om er fantastisch uit te zien tijdens de feestdagen. Met een goede colbert zit je altijd gebakken. Vdal heeft verschillende casual jasjes met motief, speels maar zeker goed gekleed. Niet helemaal het type voor een sportscoat? Een lichtblauw of zwart overhemd is ook altijd een goede keus, Adam heeft veel verschillende modellen en pasvormen. Ook de niet-foute kersttrui is zeker een optie. Kies hierbij voor kwaliteit en luxe uitstraling. Wol misstaat geen enkele man en ook hiervoor kan je altijd bij Vdal terecht.

Bartlett trui - Vdal€79,99

Bartlett & Walker Colbert - Vdal - Vanaf €139,99

Eagle & Brown overhemd, in lichtblauw - Adam€79,95

 

The finishing touches

Wanneer je een perfect pakje hebt gevonden, ben je er nog niet. Accessoires zijn key tot een complete look and daimonds are a girls best friend. Ga daarom langs bij Lucadi voor de perfecte bling als finishing touch voor jouw decemberoutfit. De heren maken de hele tafel jaloers met een mooi horloge, bij van Es vind jij het perfecte klokje voor iedere stijlvolle man. Ook een frisse coupe doet wonderen, bij Cuts&Colours weten ze precies welke haarstijlen deze winter trending zijn. And last but not least ga je voor lekkere geurtjes langs bij ICI Paris!

Nu kun je rustig aanschuiven bij elk diner, familiegelegenheid of evenement. Het belangrijkste is natuurlijk dat je samen met je dierbare weer een paar onvergetelijke momenten beleeft deze december. Koninghoek wenst iedereen fijne feestdagen toe!