BY JUUL organiseert speciale Ladies Night

18 oktober 2018
BY JUUL organiseert speciale Ladies Night

Op 18 oktober vanaf 19:00 uur ben je welkom bij de supergezellige Ladies Night van BY JUUL! Geniet van heerlijke hapjes en drankjes, een gave modeshow en een loterij waarbij je hele mooie prijzen kunt winnen. Neem jij ook al je vriendinnen mee?

Een groot succes

Na het succes van de vorige editie kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Daarom organiseert BY JUUL op 18 oktober wederom een speciale Ladies Night. Vanaf 19:00 uur word je ontvangen met een drankje bubbels en ontvang je een gratis lot voor de loterij. Je kunt genieten van een leuke modeshow én maakt kans op uiteenlopende prijzen. Zo kun je een brunch bij Beachclub Royal winnen, kleding van BY JUUL en cadeaubonnen van Sneakable, Van Es Trends and Watches, Jaap Landman Keurslager, Doppio Espresso en Cuts and Colours Kappers.

Shoppen, genieten en winnen!

Ook zin om volledig in de watten gelegd te worden? Gall & Gall zorgt tijdens de Ladies Night voor de drankjes en Jaap Landman Keurslager komt meerdere keren langs met heerlijke hapjes. Naast de modeshow en de loterij maakt BY JUUL ook haar nieuwe herfstactie bekend. Natuurlijk biedt BY JUUL je daarnaast de mogelijkheid om deze avond te shoppen met een leuke korting.  De toegang tot het evenement is helemaal gratis!

Ladies, jullie komen toch ook?

Heb jij gouden tips voor Koningshoek?
Geef je mening via deze link >>