Koningshoek zoekt Community Ambassadeurs

7 maart 2018
Koningshoek zoekt Community Ambassadeurs

Om nog beter aan te sluiten bij de buurt en voldoende te blijven vernieuwen, zijn wij op zoek naar community ambassadeurs die mee willen denken over de ontwikkeling van winkelcentrum Koningshoek en de buurt. Meld je nu aan!

Word jij een van onze community ambassadeurs?

Als community ambassadeur denk je mee over hoe we de buurt samen kunnen versterken. Weet jij precies wat er speelt in jouw buurt? En lijkt het je leuk om samen na te denken over de toekomst van winkelcentrum Koningshoek in Maassluis? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoe kun je helpen?

De komende tijd gaan we interviews, workshops en bijeenkomsten organiseren waar je aan kan bijdragen. De thema's zullen uiteenlopen van bijvoorbeeld "Hoe kunnen we online meer voor je betekenen?" als ook "Hoe kunnen we de faciliteiten in het winkelcentrum voor jouw doelgroep verbeteren?". Uiteraard kun je zelf aangeven wanneer je kan en niets is verplicht. Iedere bijdrage maakt het verschil!

Meld je snel aan!

Om je aan te melden, hoef je alleen onderstaand vragenformulier in te vullen. Vervolgens zullen we per e-mail contact met je opnemen.

>> Vul het vragenformulier in om je aan te melden <<

We hopen op een leuke en praktische manier idee├źn te kunnen testen waarvoor jouw input erg waardevol zal zijn!

Heb jij gouden tips voor Koningshoek?
Geef je mening via deze link >>