Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Event: Kids Heroes

28 maart 2020

Op zaterdag 28 maart 2020 staat Winkelcentrum Koningshoek in het teken van de Kids Heroes. Ontmoet je favoriete helden, bekend van TV, uit de film óf van YouTube!

We starten we met de ijzige vrienden Elsa & Olaf van Frozen. Nog steeds te zien in de Nederlandse bioscopen maar nu ook van dichtbij te bewonderen in winkelcentrum Koningshoek. Trek je Frozen prinsessenjurk aan en vergeet Olaf niet te knuffelen!  

Daarna gaan we verder met 2 andere helden, maar van een heel ander kaliber. Twee échte superhelden. Marvel meets DC Comics oftewel Iron Man meets Batman. Wie is jouw favoriet? Geef ze een high five als je er bent!

Hij woont in een ananas diep in de zee! Hij ziet zo geel als een kaassouflée! Spongebob Squarepants natuurlijk. Deze (ehhm..) held ontmoet je ook in Koninghoek. Aye aye Kapitein!

We sluiten af met Youtube held Dutchtuber. Dutchtuber staat al jaren aan de top van meest populaire Youtubers. Op zijn twee kanalen, met in totaal ruim 1,4 miljoen volgers(!), vlogt hij over zijn leven en zijn grote hobby; gamen. Vooral over Minecraft, TikTok en Roblox!

Ontmoet al je favoriete helden bij Kids Heroes Koningshoek op zaterdag 28 maart 2020!