Halloween in Koningshoek

26 oktober 2018 28 oktober 2018
Halloween in Koningshoek

Halloween vier je in winkelcentrum Koningshoek! Tijdens het weekend van vrijdag 26 oktober t/m zondag 28 oktober zijn er verschillende leuke activiteiten! Kom jij met Halloween ook griezelen in Koningshoek?

Kom Halloween vieren!

Tijdens het Halloweenweekend is het winkelcentrum in griezelsferen en is er van alles te beleven! Doe mee aan de spannende pompoenspeurtocht door verschillende winkels in het winkelcentrum en maak kans op mooie prijzen! Ook is er een Trick or Treat Optocht voor kids!

Trick or Treat Optocht

Op zondag 28 oktober gaan er twee Trick or Treat optochten door het winkelcentrum. Kids griezelen een route door het winkelcentrum en verzamelen lekkernijen bij de winkels! De optocht is verdeeld in twee groepen namelijk:

  • 14:00 uur: kids 0 tot 7 jaar 
  • 15:30 uur: kids 8-12 jaar

Pompoenspeurtocht

Er worden drie prijzen uitgereikt: de 1e prijs à €50,-, de 2e prijs à €30,- en de 3e prijs à €20,- Koningshoek shoptegoed! Op deze actie kan gereageerd worden vanaf 26 oktober t/m 31 oktober. Je kan vanaf 26 oktober deelnemen door het onderstaande formulier in te vullen of je kan de ingevulde flyer inleveren bij Intertoys Maassluis. De winnaar wordt op donderdag 1 november bekendgemaakt!

Bekijk onderstaand de actievoorwaarden.

Heb jij gouden tips voor Koningshoek?
Geef je mening via deze link >>