Kerst in Koningshoek

22 december 2018 24 december 2018
Kerst in Koningshoek

Happy Christmas season! Tijdens dit kerstseizoen kun je bij Koningshoek lekker vertoeven. Op 22, 23 en 24 december zijn er namelijk meerdere feestelijke activiteiten in ons winkelcentrum. Kom jij je kerstpret bij ons beleven?

Tijdmachine

Op zaterdag 22 december reis je terug in de tijd met ons Dickens Festijn. Koningshoek wordt dan omgetoverd in de tijd van Charles Dickens. De personages in Dickens-stijl zullen het winkelcentrum voorzien van straattheater en vermaak. En er is meer! Want op die dag is er ook een muzikale kerstman die vanaf zijn arreslee de gezelligste kerstliedjes speelt. Hoeveel kun jij er meezingen?

Speuren en shoppen

Op zondag 23 december is Pimpel, de kerst elf, bij ons aanwezig. Hij heeft een groot probleem; de schatkist is betoverd en wil niet meer open. Kom hem helpen en ontdek wat er in de schatkist zit! Moet jij nog de laatste kerstinkopen doen? Vergeet dan niet te shoppen en wij trakteren je op overheerlijke chocolademelk of glühwein. Op 23 december is er daarnaast een extra koopzondag waarin je nog snel de laatste cadeaus kunt scoren.

Speciale ontmoeting

De kerstman is nog maar even in het land en komt langs bij Koningshoek op maandag 24 december. Wil jij de kindervriend ontmoeten? Kom dan langs voor een meet & greet en een foto met de kerstman.

*Alle activiteiten vinden plaats van 12:00 tot 16:00 uur.

Kom ook shoppen en geniet van straattheater en veel vermaak!

Heb jij gouden tips voor Koningshoek?
Geef je mening via deze link >>