Kerst in Koningshoek

16 december 2017 24 december 2017
Kerst in Koningshoek

Ook dit jaar vieren wij weer gezellig Kerst in Koningshoek!

ZATERDAG 16 DECEMBER | mobiele kinder kerstkar

Kerstmis is natuurlijk voor ieder kind al een feest, maar wanneer je de mobiele kinder kerstkar tegenkomt, wordt het nog veel leuker! De vrolijke begeleiders, gekleed in kerstkleding, verwennen de kinderen compleet. Alle kinderen worden geschminkt, de meiden natuurlijk met veel glitters en de jongens met mooie rode blosjes. Tevens krijgen zij een kerstmuts aangemeten zodat ze volledig in stijl zijn voor het naderende Kerstfeest.

ZONDAG 17 DECEMBER | Christmas Carols | Extra koopzondag!

Wij brengen jou in de kerststemming met ‘A Christmas Carol'! Ook kan er ook geshopt worden tijdens de extra koopzondag.

ZATERDAG 23 DECEMBER | Kerstparade

Op deze zaterdag kun je maar liefst shoppen tot 20:00 uur! In de middag bezoekt de Kerstman samen met zijn elfjes het winkelcentrum tussen 12:00 en 16:00 uur. Schud zijn hand of ga op de foto! Natuurlijk krijg je een heerlijke traktatie! Tijdens de extra koopavond worden de kerstpakketten in het teken van Koningshoek Cares uitgereikt.

ZONDAG 24 DECEMBER | De S(w)inging Presents, knutselen en Charles Dickens band 

De S(w)inging Presents doen niets liever dan jou entertainen met hun a-capella muziek. Deze twee getalenteerde jonge zangeressen zingen op deze bijzondere koopzondag prachtige kerstsongs. Op deze dag voor Kerst kunnen de kinderen ook nog eens kerstversieringen knutselen op het knutselterras, terwijl de ouders ondertussen genieten van gratis glühwein of warme chocolademelk. Bovendien zorgt de Charles Dickens band voor een muzikale omlijsting op deze laatste dag voor Kerst. De activiteiten vinden plaats tussen 12:00 en 16:00 uur. 

Jij komt toch ook gezellig met ons Kerst vieren?

Heb jij gouden tips voor Koningshoek?
Geef je mening via deze link >>