Koningshoek Cares

8 december 2017 17 december 2017
Koningshoek Cares

Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die het niet altijd even gemakkelijk heeft. Daarom willen wij als winkelcentrum deze mensen een steuntje in de rug geven. 

Koningshoek Cares
Wij organiseren dit jaar Koningshoek Cares. Een initiatief waarmee we door middel van een supersale zoveel mogelijk geld ophalen. Met dit geld geven we een aantal van deze mensen een mooi kerstpakket. Dit kerstpakket is gevuld met producten en cadeaubonnen van ondernemers uit ons winkelcentrum.

Iemand opgeven
Heb je direct iemand in gedachten die een kerstpakket verdient? Je kunt diegene opgeven via het inschrijfformulier op onze website van 4 t/m 17 december of door een formulier in te vullen en deze op het plein bij DOPPIO in de brievenbus te stoppen.

Het startsein
Op vrijdagavond 8 december wordt om 19:00 uur op het plein bij DOPPIO de verlichting van de grote Koningshoek Kerstboom aangestoken. Dit is tevens het startsein van de Koningshoek Cares actie. De supersale vindt plaats op vrijdagavond 8 en zaterdag 9 december. De ondernemers in Koningshoek hebben speciale acties en doneren een deel van de omzet aan dit initiatief.

Kom jij wat leuks kopen voor het goede doel?

Eten & Drinken

Lekker Lunchen bij Koningshoek in Maassluis

Wie gun jij een mooi Kerstpakket?

* verplicht veld
Heb jij gouden tips voor Koningshoek?
Geef je mening via deze link >>