Samen eten aan de Langste Tafel

23 september 2017
Samen eten aan de Langste Tafel

Op zaterdag 23 september 'Burendag' tussen 12:00-14:00 uur schuif je in winkelcentrum Koningshoek in Maassluis aan bij ‘de Langste Tafel’. Iedereen is welkom!

De Langste Tafel

Het initiatief ‘Samen eten aan de Langste Tafel’ is ontstaan vanuit verschillende lokale organisaties die een bijdrage willen leveren aan de maatschappij en dan met name in kader van Burendag met als thema ‘Samen eten’. Schuif jij ook gezellig aan om een hapje mee te eten? Voor slechts €1,- kun je aan deze bijzondere tafel van een heerlijke lunch genieten. Er is keuze uit Marokkaanse, Turkse, Oriëntaalse of Europese gerechten.

Locatie: gang van ICI Paris XL - Intertoys 

De Langste Tafel is een initiatief van: Bethelkerk, Buurtcentrum De Hooftzaak, CDA, Christen Unie, De Marokkaanse Moskee, De Polderij, De Turkse Moskee, Doppio coffee corner, Gemeente Maassluis, Guus Bloemen, Het Vadercentrum, Hoogvliet, Katholieke kerk, Protestantse gemeente, Rotary, Scouting Karel Doormangroep, Stichting Present, Theater Koningshof, Vluchtelingenwerk, Wereldhave en Winkelcentrum Koningshoek

Benieuwd naar nieuws & events van Koningshoek?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!