Moederdag in Koningshoek: VIP for one day!

12 mei 2018
Moederdag in Koningshoek: VIP for one day!

Op 12 mei vieren we Moederdag in winkelcentrum Koningshoek! Maak met een persoonlijke video kans op een geweldig VIP-Treatment voor je (schoon)moeder, beschikbaar gesteld door een aantal ondernemers in Koningshoek! 

Hoe maak je kans?

Nomineer vanaf 24 april tot 8 mei door middel van een leuke korte video of kort bericht jouw (schoon)moeder voor een VIP-Treatment! Vertel ons met een video of bericht via de Koningshoek Videobooth of op onze Facebookpagina (onder het winactie bericht) waarom jouw (schoon)moeder een heerlijke verwendag écht verdient. De winnaars worden op 10 mei bekendgemaakt via Facebook. De winnaressen dienen op 12 mei om 10:00 uur aanwezig te zijn om het VIP-Treatment in ontvangst te nemen!

Het VIP-Treatment wordt mede mogelijk gemaakt door: Dio drogisterij Michelle, BrainWash Kappers, Bloembinderij Niek Schaper, Van Es Trends & Watches, Doppio-Espresso en Rivièra Haarmode.

Koningshoek Videobooth

Van 24 april tot 1 mei staat de Koningshoek Videobooth op het Leesplein in Koningshoek! Spreek hier een persoonlijke boodschap in voor de allerliefste (schoon)moeder, laat ons weten waarom zij een heerlijk VIP-Treatment verdient en maak kans!

Ponyrijden

Op het grasveld nabij de Uiverlaan kun je op 12 mei ook gratis ponyrijden! Tussen 12:00 uur en 16:00 uur nemen de lieve pony’s kinderen graag op hun rug. Dit gebeurt onder begeleiding van Stal de Karperhoeve uit Maassluis. Het ponyrijden wordt mogelijk gemaakt door: Van Dijk Maasland, de aannemer die momenteel het parkeerterreinen rondom Koningshoek herinricht!

Heb jij gouden tips voor Koningshoek?
Geef je mening via deze link >>