Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Blog: Moederdag

6 mei 2020

10 mei is het zover, Moederdag. En ondanks deze vreemde tijd willen we toch ons best doen om onze mama zo goed mogelijk in het zonnetje te zetten. Met een paar tips uit deze blog en met de hulp van de ondernemers van Koningshoek gaat dat zeker lukken!

Chocowens  

Misschien is het door omstandigheden niet mogelijk om fysiek bij je moeder langs te gaan. Toch wil je haar wel laten weten dat je aan haar denkt en dat je haar het allerbeste wenst. Gelukkig is hier dé perfecte oplossing voor: Chocolade wenstablets van Chocking Chocolatiers in verschillende smaken en kleuren. Stevig verpakt zodat ze brievenbus proof zijn. Zo kun je jouw moeder wat lekkers geven en tegelijkertijd laten weten dat je aan haar denkt. Met dit leuke en lekkere cadeau sla jij de plank zeker niet mis.  

Op de koffie  

Soms is simpel ook gewoon goed. Ook als je even gezellig een kopje koffie bij je moeder komt drinken op Moederdag. Een klein gebaar, maar het is altijd gezellig. Mocht je iets uitgebreider te werk willen gaan dan ben je bij Koningshoek aan het goede adres. Doppio Espresso verkoopt namelijk mini high tea’s en verwenpaketten. Zo til je je ‘op de koffie’ momenten naar een hoger niveau. Natuurlijk houd je hierbij wel de 1.5 meter afstand als je op bezoek gaat. 

Op de wijn 

Koffie is natuurlijk lekker en heel degelijk, maar je moeder blijft je moeder en moeders houden nu eenmaal van een lekker glaasje wijn. Natuurlijk ben jij de beroerdste niet en pas je je hierop aan. Gall & Gall heeft een webshop met een enorm assortiment aan verschillende wijnen en andere dranken. Dus doe eens gek en bestel die fles die je moeder (en jij) altijd al een keer had willen proeven. En denk eraan, wel op de fiets komen tijdens dit bezoek!  

Armbandjes 

Sieraden zijn altijd leuk om te geven, des te meer aan je eigen moeder. Want ooit mogen we weer naar buiten en dan wil je natuurlijk wel dat ze er op haar best uit ziet. Om deze reden verkoopt HYPE! setjes van 4 armbanden. Leuk om cadeau te doen aan je moeder, maar stiekem net zo leuk om cadeau te doen aan jezelf. Lucardi juweliers heeft namelijk een uitgebreide webshop met een sieraad voor elk budget. Op deze manier weet je zeker dat je toch nog even het zomergevoel aan je moeder mee kan geven op Moederdag. Weet je niet zo goed wat je moet kiezen? Bij Van Es Trend and Watches verkopen ze ook cadeaubonnen die bezorgd kunnen worden. 

Kleren maken de vrouw  

Over dat zomergevoel gesproken. Zodra we weer naar buiten mogen en het mooi weer is, dan kan je moeder toch zeker niet in haar oude kledij de straat op. Bij nieuwe sieraden hoort een nieuwe outfit. Gelukkig komt Koningshoek met een oplossing. Namelijk een winactie waarbij vier waardebonnen voor een modewinkel naar keuze worden weggeven. Zo weet je zeker dat je moeder goed beslagen ten ijs komt wanneer iedereen weer naar buiten mag.

Klik hieronder voor de winactie en doe mee!