Vandaag gesloten

Nieuws: Cor Booster 50 jaar schoenmaker!

8 maart 2019

Het is feest bij Booster Service Centrum Maassluis! Cor Booster zit 50 jaar in het vak en daarnaast bestaat het familiebedrijf 111 jaar. Een mooi moment om deze ondernemers eens extra in het zonnetje te zetten!

Waar is het allemaal begonnen?

In 1908 is het schoenreparatiebedrijf Jan Booster opgericht door Jan Booster. Dit bedrijf is uiteindelijk uitgebreid met een tweede winkel waar schoenen en tassen werden verkocht. Zijn zonen David en Cor zijn daarnaast ook met sleutels begonnen en zo werd er een 24/7 sleutelservice gestart. David is inmiddels met pensioen, maar Cor en zijn vrouw Ria zetten het familiebedrijf voort met Booster Service Centrum in winkelcentrum Koningshoek.

De vernieuwde winkel

Inmiddels is Booster Service Centrum gevestigd tegenover de Albert Heijn in Koningshoek Je kunt er terecht voor schoenreparaties, sleutelservice, mooie tassen en lederwaren met een altijd persoonlijke service, oftewel alles onder één dak. Inmiddels zijn Cor en Ria op zoek naar een nieuwe medewerker die het schoenmakers- en sleutelvak beheerst en er plezier in heeft. Iemand die wellicht in de (nabije) toekomst dit prachtige familiebedrijf wil overnemen. 

Bron: Vaknieuws