Nieuws: Een minuut gratis winkelen bij Hoogvliet Maassluis

29 mei 2018
Nieuws: Een minuut gratis winkelen bij Hoogvliet Maassluis

Afgelopen maandagavond 28 mei, tussen 19.00 en 20.00 uur, konden tien klanten één minuut gratis winkelen bij Hoogvliet Maassluis in winkelcentrum Koningshoek als onderdeel van de feestelijke her-openingscampagne.

De 10 winnaars hebben eerst de ‘Hoogvliet trakteert’ flyer ingevuld om kans te maken op een minuut gratis winkelen. Deze flyer werd ingeleverd bij de box van de klantenservice in de winkel.

Minute of fame

Na de ontvangst van de 10 enthousiaste winnaars in de winkel en de uitleg van supermarktmanager Arno Koot, kregen de winnaars één voor één hun ‘minute of fame’. De minuut werd door de deelnemers al rennend besteed. Na afloop van de minuut werd de waarde van de bon met elkaar gedeeld, zodat de volgende deelnemer in de rij wist hoe waardevol de gelopen route was.

Populaire artikelen onder de deelnemers waren: wasmiddelen en cosmetica, maar ook koffie, snoep en elektrische tandenborstels. De bedragen van de kassabonnen varieerden tussen €83,36 en €239,72.

De winnaars waren enorm blij met hun nieuwe aanwinsten, zo reageerde een van de winnaars: "Het was ontzettend leuk, maar wat gaat die minuut snel!"

Heb jij gouden tips voor Koningshoek?
Geef je mening via deze link >>