Nieuws: De HEMA Foundation is een feit

11 juli 2018
Nieuws: De HEMA Foundation is een feit

De oprichting van de HEMA Foundation is een feit! Graag deelt HEMA dit mooie initiatief met bezoekers van Koningshoek Maassluis.

Over HEMA Foundation

HEMA staat midden in de samenleving en wil hierin een positief verschil te maken. De foundation zet zich in voor een inclusieve maatschappij waarin iedereen mee kan doen aan het dagelijks leven!

Taalvaardigheid en Inclusive Design

Iedere drie jaar richt HEMA zich op een thema dat bijdraagt aan een inclusieve samenleving  Het eerste thema is taalvaardigheid, want goed kunnen lezen en schrijven kan een enorme positieve invloed op je dagelijks leven. Maar liefst 2,5 miljoen Nederlanders hebben hier echter grote moeite mee. Daarnaast stimuleert HEMA Foundation Inclusive Design. Dat zijn ideeën en producten die de drempels voor mensen wegnemen om actief mee te doen aan onze maatschappij.

Programma lancering

Op woensdag 11 juli is de lancering van de foundation bij HEMA Maassluis. Deze middag organiseert de winkel tussen 15:00 en 15:50 uur een taal- en voorleesmiddag in het horecagedeelte. Luister naar leuke verhalen van Jip & Janneke, doe mee aan taalspellen en ontvang een leuk cadeautje! Alle kinderen t/m 12 jaar, ouders, verzorgers, oma’s, opa’s zijn welkom!

Zien we jullie woensdag 11 juli?

 

Heb jij gouden tips voor Koningshoek?
Geef je mening via deze link >>