Nieuws: Grand Opening Shoeby in Koningshoek

26 februari 2018
Nieuws: Grand Opening Shoeby in Koningshoek

Hoera! Donderdag 1 maart opent Shoeby op feestelijke wijze in Winkelcentrum Koningshoek in Maassluis. De nieuwe Shoeby-winkel wordt geopend aan het speelplein, tussen Ter Stal en Big Bazar en schuin tegenover Jamin. Modeliefhebbers kunnen bij Shoeby hun mode hart ophalen. Met een ruim assortiment voor dames, heren én kids is er voor ieder wat wils!

Feestelijke opening

Vol trots viert Shoeby de opening van de nieuwe winkel samen met jou. Van donderdag 1 t/m zondag 4 maart ontvang je 20% korting* op de hele collectie! En dat is nog niet alles: de eerste 25 klanten ontvangen donderdag maar liefst 50% korting* op hun aankopen! In het openingsweekend zal Shoeby Maassluis op donderdag tot 20:00 uur open zijn en op vrijdag tot 21:00 uur.

* De korting is geldig van 1 t/m 4 maart 2018 op de originele prijs van de artikelen uit de hele collectie van Shoeby Maassluis.

Kids party

Zaterdag 3 maart is het tijd voor de kids! Ze kunnen tussen 13:00 en 16:00 uur een gave glittertattoo laten zetten! Kom gezellig langs en vier het feest mee. Ook kunnen kids het hele weekend een T-shirt ontwerpen op papier, wie weet win je jouw ontwerp!

Happy new you!

In de nieuwe winkel staan de personal shoppers voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk stijladvies én om je te helpen bij het aanmeten van een on-trend voorjaarslook. Frisse kleuren, tropische prints en on-trend items: met onze nieuwe collectie ga jij zonder twijfel hoge ogen gooien dit voorjaar. 

Ben je ook zo benieuwd? Kom dan op 1 maart naar de opening van Shoeby!

Heb jij gouden tips voor Koningshoek?
Geef je mening via deze link >>