Feestelijk openingsweekend Koningshoek

27 september 2018 30 september 2018
Feestelijk openingsweekend Koningshoek

Nog even en dan is het zover! Tijdens het openingsweekend van donderdag 27 t/m zondag 30 september wordt winkelcentrum Koningshoek officieel heropend! Na een flinke verbouwing is het tijd voor een groots feest. Wij nodigen iedereen van harte uit om aanwezig te zijn bij het gezellige openingsweekend!

De officiële opening

Op donderdag 27 september tussen 15:00 en 16:00 uur vindt de officële opening plaats op het speelplein bij Jamin. Het illusionistenduo Rob en Emiel zal met een magische act het winkelcentrum heropenen! Daarnaast wordt de eerste KVO ster gelegd. Het winkelcentrum is prachtig vernieuwd en natuurlijk willen we dit met trots aan iedereen laten zien. Daarom word je tijdens het openingsweekend getrakteerd op tal van festiviteiten en leuke acties. De openingsacties van de winkeliers bekijk je hier!

Het feestelijke programma

Woensdag 26 september: Kleurmiddag Albert Heijn
Op woensdagmiddag is er tussen 14:00 en 16:00 uur een kleurmiddag bij de Albert Heijn. Kinderen kunnen hier een kroontje versieren!

Vrijdag 28 september: Voorstelling Theater Koningshof
Theater Koningshof verzorgt een leuke voorstelling op het Doppio plein die je zal betoveren! Van 14:00 tot 15:30 uur zijn er sprookjesfiguren te vinden in Koningshoek waar kids mee op de foto kunnen! 

Van 15:30 tot 16:00 uur treedt Jordan Roy op. ‘Freedom’ is een muzikaal eerbetoon aan George Michael waarbij Jordan Roy samen met een live-band en backing vocalisten uitpakt en het publiek raakt met een unieke sound van meerstemmigheid!

Zaterdag 29 september: Meet & Greet Frozen, Workshop Rhönrad & Shoptillers
Vandaag staat in het teken van prinsessen! Kids (en volwassenen) kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur hun favoriete prinsessen Anna en Elsa ontmoeten! Samen met Olaf staat Elsa op het podium voor een meet & greet. Ook kunnen kinderen zich laten schminken door prinses Anna. 

DE HEMA verzorgt deze dag tussen 09:00 en 17:00 uur een poppenkasttheater op het speelplein. Ben jij ook benieuwd naar het verhaal van de gekke paarse vogel Amio, tante Josefien, ome Krelis en Tinus Tijgertand? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Rhönrad in Koningshoek!
Zaterdag geeft NTO heel de dag rhönrad workshops! Rhönrad is een turnsport in een ronddraaiend rad. Komen jullie ook rondjes draaien op het speelplein?

Handige shoptillers
Op zaterdag 29 september verzorgt Van Dijk Maasland BV shoptillers op de parkeerplaats bij de Hoogvliet! Je kunt je boodschappen door de shoptillers naar je auto laten brengen tussen 10:00 - 13.00 uur en 13:00 - 16:00 uur. Kom jij ook shoppen?

Zondag 30 september: Meet & Greet Het Zandkasteel en Wervelwindcabine
Op zondag heb je de kans om kennis te maken met Koning Koos van Het Zandkasteel! Samen met zijn beste vriendjes Sassa en Toto betreedt hij het podium op het Doppio plein voor een gezellige meet & greet! De tijden van de meet & greet zijn: 13:00 - 13:30 uur, 14:30 - 15:00 uur en 16:00 - 16:30 uur. Ook kun je weer genieten van het poppenkasttheater op het speelplein, verzorgd door HEMA.

Op zondag van 12:00 tot 17:00 uur staat er een gave wervelwindcabine op het kruispunt bij Janse Mode en Holland & Barrett. Grijp naar leuke prijzen of kortingen!

Doe mee aan de winactie!

Naast openingsacties van de winkeliers, is er een gave win-actie waarbij je een mooie prijs kunt winnen! Vanaf donderdag 27 september liggen er in de winkels kleurplaten van een selfiekroon. Ontwerp hiermee je eigen selfiekroon en maak met deze kroon een selfie in het vernieuwde Koningshoek. Deel de foto op deze op de Facebookpagina om kans te maken op een prachtige make-over!

Iedereen is welkom tijdens het openingsweekend van het vernieuwde Koningshoek! Feesten jullie ook mee?

Bekijk hieronder de actievoorwaarden:

Heb jij gouden tips voor Koningshoek?
Geef je mening via deze link >>