Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Pak Je Koffer Weken

20 mei 2019 - 8 juni 2019

Wil jij geweldige vakantieprijzen winnen tijdens het shoppen? Van maandag 20 mei tot en met zondag 8 juni 2019 staat er een enorme vakantiekoffer in Koningshoek. Je maakt kans op een vakantiecheque t.w.v. €1.500,-! Lees snel alles over deze leuke winweken.

Maak kans op zonnige prijzen

Wil jij ook kans maken op die felbegeerde vakantiecheque t.w.v. €1.500,-? Bij besteding van €10,- in winkelcentrum Koningshoek ontvang je een flyer.

Vul je unieke flyercode in op www.koningshoek.nl/pakjekofferweken of tijdens het shoppen via de informatiezuil naast de koffer in het winkelcentrum. Je ziet gelijk of je prijs hebt! De flyer deponeer je vervolgens in de grote koffer om kans te maken op de fantastische hoofdprijs.

Benieuwd naar alle prachtige prijzen? Je bekijkt ze hier!

Selfiespot

But first, let me take a selfie. Maak een leuke selfie op de selfiespot bij de reuze koffer en deel deze op de Facebookpagina of Instagram met #koningshoek. Zo maak je ook nog eens kans op een goedgevulde vakantiekoffer!

Ik ga op vakantie en ik neem mee

Op de zaterdagen hebben we zogenaamde last calls voor je. Dit zijn leuke aanbiedingen van de winkeliers die worden omgeroepen in het winkelcentrum. Op zaterdag 25 mei en zaterdag 8 juni kom je stewardessen tegen in Koningshoek. Zo waan jij je al helemaal in de vakantiesferen. Ook zoveel zin in vakantie?

Actievoorwaarden Pak Je Koffer Weken Koningshoek