De perfecte paasbrunch

21 april 2019
De perfecte paasbrunch

Steeds vaker kiezen we voor een vrolijke brunch tijdens de paasdagen. Het mooie is dat alles mag! Ontbijt en lunch, zoet en hartig. De paasbrunch is een groot feest! Kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder!

Kakelverse producten

In onze versstraat kun je naar hartelust boodschappen doen voor jouw ideale brunch. Bij een gezellige brunch hoort natuurlijk vers brood en een paasstol. De lekkerste broodspecialiteiten en gebakjes scoor je bij Bakkerij van den Berg en Meesterbakker Roodenrijs. Beleg het brood met heerlijke boerenkaas van de Zuivelhoeve en fijne vleeswaren van onze keurslager Jaap Landman. Natuurlijk ook té lekker om te snoepen! Haal wat vitamientjes zoals aardbeien of ander vers fruit bij onze supermarkten.

Appeltje eitje

Bij een paasfeest horen eieren! Je kunt ze verstoppen en zoeken met de kinderen. Maar ook op tafel mogen eieren niet ontbreken. Gekookte eitjes om uit te lepelen, eggs benedict of scrambled eggs, allemaal perfect voor de paasbrunch. Heb jij ze liever van chocolade? De lekkerste chocolade paaseitjes scoor je bij Chocking Chocolatiers  Maar pas op, het water loopt je in de mond!

Feestelijke brunch

Zet voor wat extra gezelligheid een vaas met een mooi plukboeket op tafel. Voor een vrolijke bos bloemen kun je terecht bij Guus’ BloemenBloembinderij Niek Schaper en Bloeiend.NL.  En wat dacht je van een grappig detail? Tover je linnen servetten dan om tot paashazen door ze te vouw tot konijntjes (zoek voor voorbeelden op ‘bunny napkins’). Succes gegarandeerd bij je tafelgasten.

Smakelijke paasdagen!