Sinterklaas in Koningshoek

18 november 2017 2 december 2017
Sinterklaas in Koningshoek

Hij komt… Hij komt… Die lieve goede Sint!

Uiteraard komt Sinterklaas ook dit jaar naar winkelcentrum Koningshoek. Nadat Sinterklaas op 18 november veilig is aangekomen in de binnenhaven van Maassluis, zal hij om 12:40 uur aankomen (via de ingang naast So Low) in Koningshoek. Wegwijspiet heeft aangegeven dat de Sint daarna nog te bezoeken is bij de speciale Sint kindermiddag in Theater Koningshof. 

Sinterklaas bezoekt Koningshoek
Op 25 november zal Sinterklaas Koningshoek opnieuw bezoeken van 12.00 – 17.00 uur. Samen met zijn pieten loopt hij een rondje door het vernieuwde winkelcentrum en brengen ze een bezoekje aan de ondernemers. Sinterklaas wordt om 12.00 uur verwacht op het speelplein tegenover Jamin.

Schminken in Koningshoek
Op zondag 26 november kunnen de kinderen worden geschminkt en zo worden omgetoverd tot heuse (hulp-) pietjes en (hulp-) Sinterklaasjes.

Pieten zakloopwedstrijd
Zondag 26 november is er ook nog eens een Pieten zakloopwedstrijd voor de kinderen. We gaan uit van twee leeftijdscategorieën (6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar). De drie snelste deelnemers maken kans op mooie prijzen!

Meet & Greet met Sinterklaas
Zaterdag 2 december tussen 12.00 en 17.00 uur is de laatste dag voor het heerlijke avondje om Sinterklaas en zijn pieten te ontmoeten in Koningshoek. Maar er is natuurlijk nog meer te doen tijdens de Sinterklaasperiode in winkelcentrum Koningshoek.

Chocoladelettermysterie 

Eén van de pieten die alvast naar Nederland is gekomen heeft chocoladeletters verstopt in de etalages van winkelcentrum Koningshoek. Help jij Sinterklaas om van de gevonden letters weer woorden te maken? Meedoen kan van 18 november t/m 2 december. Je maakt kans op mooie prijzen. Er liggen flyers in Koningshoek die je helpen om de ontbrekende woorden te zoeken. 

Heb jij gouden tips voor Koningshoek?
Geef je mening via deze link >>