Blog: Verwen die vader van jou, hij verdient het!

16 juni 2019
Blog: Verwen die vader van jou, hij verdient het!

Voor onze rots in de branding, diegene die we in nood bellen en onze superklusser, zijn we natuurlijk op zoek naar het perfecte cadeau. Vaderdag is hét moment om hem eens flink in het zonnetje te zetten. 

Maar wat geef je jouw vader nu eigenlijk cadeau? Wij hebben een toffe selectie gemaakt met goodies voor coole vaders, de gadget freak of de echte buitenman. Ga voor een stoer horloge, een grillset, een klassieke tas of een mooie verzorgingsset. Verwen die vader van jou, hij verdient het! 

Coole vaders 

Grooming is helemaal van nu! En bij Koningshoek hebben we de perfecte items waarmee jouw Daddy Cool zich even lekker kan verzorgen. Ga voor een set van ICI PARIS XL of maak zelf een cool setje met items van Kruidvat. Scoor alles voor de perfecte papa-baard. 

De buitenman 

Is jouw vader altijd bezig in de tuin en vindt hij niets heerlijker dan verdwalen in de natuur? Dan heeft hij als echte buitenman hier uiteraard de juiste spullen voor nodig. Haal een boek over survivallen bij The Read Shop, scoor de juiste wandelschoenen bij van Haren en een rugzak van Jan Booster Lederwaren maakt het plaatje compleet. 

Papa Gadget 

Laat het opscheppen maar beginnen! Want wedden dat hij deze handige gadgets niet voor zichzelf weet te houden? Met een coole pizzasnijder scooter van Xenos, een hippe dashboardcamera van Action of de nieuwste tablet bij Fone World maakt jouw vader zeker de blits.

Fijne Vaderdag!