Valentijn in Koningshoek

10 februari 2018
Valentijn in Koningshoek

Kom op zaterdag 10 februari tussen 12:00 en 16:00 uur naar winkelcentrum Koningshoek voor het Valentijn event Hartenjagen en maak kans op een geweldig avondje uit!

Hartenjagen in Koningshoek

Op 14 februari is het weer Valentijnsdag. Hierop vooruitlopend organiseert Winkelcentrum Koningshoek op zaterdag 10 februari een event vol liefde!

Tijdens Hartenjagen zijn hartenjagers in het winkelcentrum die je voorzien van de nodige liefde! De Hartendame brengt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en roddels. De steltenpiccolo loopt voortdurend met zijn hoofd in de wolken om de liefde in de lucht te ruiken. Mis de Queen of Hearts niet, want zij verblijdt iedereen met een liefdevolle traktatie. Bovendien beschildert de Hartenkliederdame de bezoekers met vrolijke Valentijnsharten!

Maak kans op een avondje uit!

We mogen je alvast verklappen dat je een avondje uit kunt winnen. Wat moet je doen? Kom naar Koningshoek, ga op de foto met de hartenjagers, deel de foto op Facebook onder onze Valentijn Facebookpost en maak kans op een geheel verzorgd avondje uit voor 2 personen in Theater Koningshof! Bekijk hieronder de actievoorwaarden van dit event.

Lijkt dit jou leuk? Zorg dan dat je tussen 12:00 en 16:00 uur in winkelcentrum Koningshoek bent en laat je verrassen!

Kom shoppen

Op zaterdag 10 februari kun je natuurlijk ook gezellig komen winkelen! Op zaterdag is Koningshoek geopend van 09:30 – 17:00 uur. De supermarkten zijn geopend van 08:00 tot 20:00 uur. Klik hier voor alle openingstijden.

Heb jij gouden tips voor Koningshoek?
Geef je mening via deze link >>