Veiligheidsmarkt

4 november 2017
Veiligheidsmarkt

Hoe veilig is jouw huis? Ontdek het tijdens de Veiligheidsmarkt in Koningshoek op zaterdag 4 november 2017 tussen 11.00 en 15.00 uur.

Donkere Dagen Offensief
De donkere dagen zijn aangebroken. In deze dagen stijgt het aantal inbraken in woningen en bedrijfspanden. De komende maanden gaat het Donkere Dagen Offensief in werking. Hierin zijn de politie en de Handhaving en Toezicht nog meer op straat te zien. Om meer bewustzijn te creëren onder de bewoners organiseert gemeente Maassluis de Veiligheidsmarkt.

Aanwezige partijen
Wat moet je tijdens deze donkere dagen doen en wat absoluut niet? Hoe kun je jouw huis brandveiliger maken?

De volgende partijen zijn aanwezig en kun je vinden op het plein tegenover de ICI Paris XL: Alarmned, de politie en de brandweer, Burgernet, Timmer- en Onderhoudsbedrijf P. van der Tang, Brandpreventie, Roca Preventie, De Nederlandse Kluis, Buurtpreventie en Handhaving en Toezicht.

Tekenwedstrijd
Ga je samen met je kind(eren) naar de Veiligheidsmarkt? Voor de kinderen van 6 tot en met 12 jaar is er een speciale tekenwedstrijd georganiseerd. Deze tekenwedstrijd vindt plaats op het speelplein tegenover Fone World. Degene die de tekening maakt met het meest originele beveiligde huis wint een speelgoedbon!
Bekijk voor meer informatie deze website.

Heb jij gouden tips voor Koningshoek?
Geef je mening via deze link >>