Love is in the air in Koningshoek

9 februari 2019
Love is in the air in Koningshoek

Kom jij ook Valentijn vieren in Koningshoek? Op zaterdag 9 februari van 12:00 tot 16:00 uur staat het winkelcentrum in het teken van de liefde. Wie weet wordt je tijdens het winkelen wel verrast met een pop-up verrassingslunch voor twee!

Laat je verrassen met een pop-up diner

Kom op zaterdag 9 februari shoppen in Valentijnsfeer. Op deze dag gaat een pop-up bistro door het winkelcentrum met een butler, muzikant en twee gastvrouwen. Zij zullen verschillende stelletjes in Koningshoek verrassen met een diner!

Facebook winactie

Wie nomineer jij voor het pop-up lunch voor twee? Like de Koningshoek Facebookpagina en tag jouw Cupido onder het bericht van de winactie. Laat ons op deze manier weten met wie jij wil genieten van dit romantische moment en waarom. Je maakt hiermee kans op een geweldige verrassingslunch op zaterdag 9 februari in Koningshoek! Op deze actie kan tot 8 februari worden gereageerd.

Instagram winactie

Maak een leuke foto bij de LOVE letters in het winkelcentrum, like de Koningshoek Instagrampagina en plaats je foto op Instagram met #lovekoningshoek. Hiermee maak je kans op €100,- shoptegoed te besteden in het winkelcentrum! Deze actie loopt tot 14 februari. Jij doet toch ook mee?