Vandaag geopend 09:30 - 18:00
Word jij de nieuwe griezelkoning(in)?

Word jij de nieuwe griezelkoning(in)?

16 oktober 2020 - 3 november 2020

Wil je kans maken op een griezelcadeaubon van de Intertoys t.w.v. 25, 15 of 10eu? Maak dan jouw eigen griezelmasker!

De spelregels

 • Download het masker en maak het zo griezelig mogelijk
 • Plaats een foto met het masker op de actiepagina en jaag de stuipen op het lijf in de Griezelhoek
 • Je ontvangt dan een bloktijd om in het winkelcentrum op zaterdag 31 oktober tussen 12:00 en 16:00 uur op de foto te gaan met jouw griezelige creatie. Deze foto’s worden ook digitaal opgestuurd! 
 • Deze actie loopt van 19 t/m 31 oktober
 • Op 2 november worden de drie engste foto’s bekend gemaakt

De winnaar wordt het griezelgezicht voor Griezelcentrum Koningshoek 2021!

Lees meer
Koningshoek komt naar je toe!

Koningshoek komt naar je toe!

16 oktober 2020

Blijf genieten van je favoriete eten en drinken van je lokale horecaondernemer!

Landelijk geldt dat alle cafés en restaurants in ieder geval de komende 4 weken dicht moeten. De horecaondernemers in winkelcentrum Koningshoek blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in deze lastige tijd dat een bezoek aan de horeca eventjes niet kan. In de lijst hieronder vind je de horecagelegenheden die open zijn voor afhaal en/of bezorging*.

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze horecaondernemers.

Los Porteros

Zij staan voor de ouderwetse gezelligheid en gastvrijheid en zijn van vrijdag t/m zondag geopend van 17.00 tot 20.00 uur. Zij bezorgen daarnaast in Maassluis en rand gemeentes van vrijdag t/m zondag, maar afhalen in de zaak kan ook. Bestellen en de aangepaste kaart bekijken doe je op de website https://losporteros.nl/ of via 06-14382871.

Jofel Maassluis

Ook zoveel behoefte aan een driegangendiner thuis? Dan hebben wij goed nieuws! Jofel Maassluis opent weer de deuren voor afhaal en bezorging op vrijdag t/m zondag van 17.00 uur tot 21.00 uur. Bestellen kan op 0636469467 (ook via Whatsapp).

Pommies

Geen zin om te koken vanavond? En zin in een heerlijke burger met patat? Pommies to the rescue! Zij staan elke dag voor afhaal voor je klaar van 16.00 tot 19.00 uur. Je bestelling doorgeven kan via 010-5916760.

New York Pizza

Best pizza ever! Gelukkig hoef jij New York Pizza in tijden van crisis niet te missen, want zij bezorgen graag jouw bestelling. Afhalen is ook mogelijk. Hiervoor gelden de adviezen: met maximaal drie klanten de winkel te betreden en 1.5 meter afstand houden. Alle bestelling worden contactloos bezorgd. Bestellen kan via 010-303 5938 of de website www.newyorkpizza.nl.

HEMA Restaurant & Snackcorner

Kan jij die heerlijke hotdogs of tompoucen van HEMA ook niet missen? Lucky you! De snackcorner is nog steeds geopend voor afhaal.

Doppio Espresso

Kan jij ook niet de dag opstarten zonder een bakje koffie? Wees niet getreurd. Doppio blijft geopend voor To Go zodat jij alsnog kan genieten van hun lekkere koffie’s! Zij zijn geopend van woensdag t/m zaterdag 10:00-15:00.

Konings Place Kebab

Lekkere trek? Bij Konings Place moet je zijn voor de heerlijkste kapsalons, turkse pizza's en kebab! Zij zijn volgens normale openingstijden geopend voor afhaal en bestellen kan via 06-85313182.

Lees meer
Samen gezond - samen sterk

Samen gezond - samen sterk

15 oktober 2020

Update 14 oktober 2020

Beste bezoeker, 

In winkelcentrum Koningshoek doen we er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Gezien de stijging in het aantal COVID-19 besmettingen heeft de overheid nieuwe, verscherpte maatregelen en adviezen aangekondigd voor het hele land. In lijn met dit advies en de nieuwe maatregelen hebben wij samen met onze winkeliers daarvoor de nodige maatregelen getroffen. Onderstaand vind je de maatregelen die gelden in de openbare gebieden van het winkelcentrum alsook de regels die specifiek toegepast worden in de winkels en horecagelegenheden zelf.

Maatregelen in de openbare gebieden van Koningshoek

 • Geef jezelf en anderen de ruimte 

Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en winkelmedewerkers.

 • Wees verstandig 

Stel je bezoek uit als je verkouden bent of griepklachten hebt.

 • Mondkapjes

Landelijk geldt het advies om bij het bezoeken van een winkel een mondkapje te dragen in de winkels en het winkelcentrum. Dit is een advies en ook zonder mondkapje ben je van harte welkom.

 • Het doel reinigt de middelen

We maken jouw winkelcentrum nog vaker schoon en op verschillende plekken staan hand desinfectie zuilen

 • Kies je moment 

Als niet iedereen tegelijk komt, is het makkelijker om afstand houden. Wij hebben voor jou de piek- en de daluren in kaart gebracht zodat jij het beste moment kunt kiezen voor jouw bezoek. Kies hier jouw moment

Naast de algemene maatregelen in de openbare gebieden van het winkelcentrum hanteren de winkeliers, daar waar van toepassing, de onderstaande regels met betrekking tot jouw en onze veiligheid.

Maatregelen in de winkels 

 • Er zijn nooit meer dan een maximum aantal toegestane klanten tegelijk aanwezig in de winkel

Zo kan iedereen 1,5 meter afstand houden van elkaar. Onze medewerkers zorgen ervoor dat het aanvullen van producten zoveel mogelijk buiten openingstijden of in afgesloten gangpaden gebeurt om de 1,5 meter-regel te naleven.

 • Alle medewerkers zijn scherp op hygiëne

Alle medewerkers gebruiken desinfecterende gel en letten extra goed op hun persoonlijke hygiëne.

 • Kun jij contactloos en met pin betalen?

Geen contant geld maakt het makkelijker om contact te vermijden.

 • Rekenen we ook op jou

Stel je bezoek uit als je verkouden bent of griepklachten hebt, houd 1,5 meter afstand en hoest/nies in je ellenboog.

 • Contactberoepen

Mensen met een contactberoep vragen hun klanten zich te registreren, net als in de horeca nu al gebeurt.

 • Koopavond tot 20:00 uur

Alle winkels m.u.v. de levensmiddelenbranche (zoals bijvoorbeeld supermarkten) gaan om 20:00 uur dicht op koopavonden.

 • Mondkapjes advies in de winkels

Sommige winkels hanteren een mondkapjesplicht, dit is te zien aan de sticker met daarop “Mondkapjes verplicht”. De stickers vind je op de puien van de winkels.

Maatregelen in de horeca 

Vanaf 14 oktober 22:00 uur zullen alle cafés en restaurants gesloten zijn voor de komende 4 weken. Afhaalrestaurants mogen open blijven.

We vragen je tevens de mogelijk aanvullende richtlijnen binnen op te volgen. Wij zullen in het winkelcentrum onze verantwoordelijkheid nemen en naast de reeds genomen maatregelen ook weer extra toezicht inzetten om te blijven handhaven op de naleving van de 1,5 meter regel.

Daarnaast blijven wij actief contact houden met de lokale overheid om de lokale handhaving met elkaar af te stemmen.

Zo blijven we samen gezond
#samensterk

Video ondernemers
Lees meer
Cozy Mssls: passie voor wonen en interieur

Cozy Mssls: passie voor wonen en interieur

6 oktober 2020

Koningshoek is weer een toffe winkel rijker. Geen fashion of food, maar een walhalla voor interieurliefhebbers! Bij Cozy Mssls vind je alles om jouw huis gezellig & knus te maken. Wij spraken eigenaresse Sharon Baatenburg De Jong over haar passie voor interieur, de nieuwe winkel en haar toekomstplannen.

Een passie voor wonen
Sharon (37) is de ondernemer achter de kersverse aanwinst van Koningshoek. De Maassluisster heeft een passie voor alles wat met wonen te maken heeft. Dit is dan ook de reden waarom zij haar winkel is begonnen. Sharon vertelt: “Ik ben helemaal gek van wonen en interieur. Dit is altijd al een grote passie van mij geweest. Zelf bestelde ik veel woonaccessoires via het internet, maar het is natuurlijk veel leuker om dit fysiek te kopen. Helaas hadden we in Koningshoek nog geen winkel waar dit mogelijk was. Mensen zitten dit jaar veel thuis in verband met corona en willen graag hun interieur een nieuwe look geven. Hierdoor leek het mij een goed moment om juist nu mijn winkel te beginnen en mijn droom na te jagen.”

Een aanwinst voor Koningshoek
Sharon is zeer te spreken over haar stekje in het winkelcentrum. “Koningshoek is een fijne plek om een winkel te hebben. Ik ben erg blij met het pand waarin ik zit en ik denk dat Cozy Mssls een mooie aanvulling is op de andere winkels in het winkelcentrum. Daarnaast zorgt het gratis parkeren er onder andere voor dat mensen uit Maassluis en omstreken graag een dagje komen winkelen,” vertelt ze.

Duurzaamheid en variatie
Bij Cozy Mssls kun je terecht voor alles omtrent interieur en wonen. “Ik vind het belangrijk dat producten kwalitatief goed zijn, maar ook duurzaam. Daarom ga ik vaak met merken in gesprek en vertel ik ze wat mijn visie is. Op deze manier zorg ik voor een gevarieerd en duurzaam aanbod. ” Ook aan de laatste woontrends wordt gedacht. “Op dit moment zijn droogbloemen erg in. Daarom stellen wij onze eigen boeketten samen. Ook voor kussens, spiegels, échte groene planten en geurkaarsen kun je bij ons terecht. Alles om je huis ‘cozy’ te maken dus. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeau voor iemand anders of wanneer je gewoon een praatje wil maken ben je bij ons van harte welkom” aldus Sharon.

Het favoriete product van Sharon
Het is moeilijk om een favoriet product te benoemen in een winkel met zoveel verschillende keuze. Maar als ze moet kiezen dan zijn het de posters van Maassluis. “Deze laten we zelf maken, we hebben posters om in een lijst te doen, maar ook van Forex. Dit is een wat steviger materiaal waardoor je de poster bijvoorbeeld op een dressoir kan zetten. Een leuk item om in huis te hebben als je in Maassluis woont! ”

Toekomstplannen
Als we Sharon vragen naar haar toekomstplannen geeft ze een duidelijk antwoord. “Mijn team en ik willen zo lang mogelijk mensen blij maken met een gevarieerd aanbod aan kwalitatieve en mooie producten. Wij hopen je binnenkort snel een keertje te zien in de winkel, zodat we samen het perfecte product voor jouw interieur kunnen vinden’’, sluit Sharon lachend af.

Kom jij binnenkort de nieuwe aanwinst van Koningshoek bewonderen? Tot snel in Koningshoek!  

Lees meer
Glamour Day 2020: Shine Online

Glamour Day 2020: Shine Online

18 september 2020

Van 26 september t/m 30 september is het jouw moment om (online) te shinen! Kom tijdens Glamour Day op 26 september shoppen bij winkelcentrum Koningshoek, show daarna jouw mooiste aanwinst(en) in de online ‘Modehoek’ en win je Glamour Day aankoop bedrag terug tot 100 euro! Een week na Glamour Day maken we de winnaar bekend.

Hoe maak je kans? 
Maak een foto, kies jouw favoriete fotoframe en upload jouw mooiste, zelf geshopte outfit en ‘Shine in de Modehoek’.

Klik hier voor meer informatie of om mee te doen.

Lees meer
Nieuw: Koningshoek Connect!

Nieuw: Koningshoek Connect!

24 augustus 2020

Vanuit de bank, je werkplek of onderweg de lekkerste versproducten bestellen bij jouw favoriete winkelier? Dat vinden wij handig! Daarom kan je vanaf vandaag gemakkelijk bij verschillende winkeliers al jouw favoriete lokale producten bestellen vanuit ons winkelcentrum. Dus geen gedoe met drie verschillende websites. Nee, gewoon één plek met één winkelmandje waarbij je jouw bestelling in één keer kan komen afhalen óf laten bezorgen door een lokale bezorger. Voortaan kun je terecht bij Koningshoek Connect; het digitale platform van Winkelcentrum Koningshoek waar je gemakkelijk en snel je favoriete versproducten kunt bestellen. 

Gemakkelijk te bestellen
Een bestelling plaatsen doe je gemakkelijk via je telefoon of computer. Van belegde broodjes tot aan snacks voor op de grill en van chocoladepakketten tot aan hele maaltijden, er is voor ieder wat wils. De voorpret is dan ook onwijs groot wanneer je al die opties aan je voorbij ziet gaan. En weet je wat het leuke ervan is? Je hoeft je keus niet te maken bij 1 winkelier! Wie zegt dat je niet én pindarotsjes én spareribs kan eten?

Download de mobiele app
Wil je de App-ervaring beleven? Browse dan met je telefoon of tablet naar deze site en sla Koningshoek Connect op als "App" op het startscherm op je mobiel of tablet.

Thuisbezorgd of afhaal
Je kunt je bestelling in één keer thuis laten bezorgen tussen 10:00 - 13:00 op dinsdag, donderdag en zaterdag. Scheelt weer gesjouw, wel zo gemakkelijk! Vul jij je mandje met producten van meer dan 1 winkel, dan ligt het voor je klaar op het afhaalpunt bij Chocking Chocolatiers.

Lokale helden
Op Koningshoek Connect vind je zowel producten als diensten van onze eigen ondernemers uit het winkelcentrum. Lekker dichtbij dus! Proef verschillende keukens, ontdek nieuwe smaken en geniet tegelijkertijd van een drankje. Bij deze lokale helden kun jij vanaf vandaag bestellen:

Lees meer
Back to school

Back to school

21 augustus 2020

BACK TO SCHOOL? DAT LESJE KUN JE LEREN!

Na een heerlijke zomervakantie mogen we weer. De eerste schooldag na de vakantie blijft spannend. Zowel voor de leerlingen, als hun ouders en docenten. Hoe ga jij het nieuwe schooljaar vol goede moed van start? Dat lesje heb je zo geleerd. Voor een optimale voorbereiding slaag je in winkelcentrum Koningshoek altijd! We delen onze beste lessen voor tijdens een eerste schooldag en misschien wel voor de rest van het leven. Want jong geleerd…

LES 1 |7:00 Start de dag met een powerontbijt

Het belangrijkste maal van de dag, dat is het ontbijt. Wanneer je deze overslaat, heb je veel minder energie voor het fietsen naar school of een intensieve wiskundeles. Ontbijten is dus niet alleen goed voor je, je kunt ook nog eens experimenteren met verschillende lekkere recepten. Vers brood of een frikandelbroodje van Bakkerij Van den Berg of Meesterbakker Roodenrijs is natuurlijk altijd genieten, maar een smoothie gemaakt van vers fruit van Albert Heijn, Hoogvliet of Aldi zorgen er ook voor dat jij het eerste lesuur geen knorrende buik hebt.

LES 2 | 8:30 Tijd voor het eerste lesuur

Tingelingeling, de schoolbel gaat, waar kom jij… Natuurlijk ben je deze eerste schooldag gewoon op tijd! Mocht je toch wat moeite hebben met ontwaken, dan kun je bij Blokker in Koningshoek een toffe én betrouwbare smartwatch shoppen. Maar ook voor een old school wekker kun je bij ons terecht bij Action. Uit onderzoek blijkt snoozen bovendien niet gezond: jouw slaap wordt onderbroken waardoor je juist vermoeider wakker wordt. Dus hup uit bed, onder de douche en aan het ontbijt!

LES 3 | 11:20 Tussenuur-vermaak

Een voordeel van de middelbare school: de vrije uren! Aan het begin van het schooljaar heb je misschien nog niet al je schoolmaterialen in the pocket. Dan kun je het tussenuur mooi gebruiken om op jacht te gaan naar jouw nieuwe tools. Een agenda, pennen, schriften en een flitsende backpack van The Read Shop of Intertoys om alles in te vervoeren. Want wat is een klusjesman zonder hamer, een kok zonder messen en wat ben jij zonder de perfecte schoolspullen? Juist, topprestaties vragen om passend gereedschap. Wie weet valt jouw oog nog op een leuke outfit van HYPE, een sieraad van Lucardi of een paar stappers van Van Haren. Zie je er goed uit, dan voel jij je ook een stuk beter. Klinkt logisch toch.

LES 4 | 13:00 Eindelijk pauze

Naar dit moment heb je uitgekeken. Eindelijk voluit kletsen met je vriend(inn)en en hét moment om te shinen in de aula met jouw gloednieuwe lunchbox, saladeshaker en waterfles van HEMA. Af en toe mag je jezelf natuurlijk ook trakteren op iets lekkers. Onze tip: ga in de pauze vooral naar buiten om een frisse neus te halen. Al is het maar even, de buitenlucht doet goed en zorgt ervoor dat je hersenen er weer tegen kunnen! Met een beetje geluk is het een mooie nazomerdag en geniet je van nog wat zonnestralen.

LES 5 | 15:05 Nu al nablijven?

Nablijven, veel middelbare school studenten maken het een keer (of iets vaker) mee. 😉 Wellicht heb je nog wat lessen te leren, maar als je moet nablijven kun je er natuurlijk maar beter het beste van maken. Hopelijk heb je een lekkere snack van Chocking Chocolatiers en een fijn boek in je tas. Gebruik dit moment om nog even te studeren voor die toets of alvast je huiswerk voor de volgende dag te maken. Geen idee waar het mis ging? Vraag hier dan eens naar bij de desbetreffende docent. Communicatie is en blijft de oplossing!

LES 6 | 17:00 Jij hebt veel in huis(werk)

Wie slim wil zijn, zal toch echt zijn huiswerk moeten maken. En huiswerk maken is een feestje! Naast een supertof schrift met kleurrijke pennen om je huiswerk te maken en een studieproof-outfit mist er nog één ding om studeren écht feestelijk te maken, namelijk: de slingers! En die moet je toch echt zelf ophangen. Is de concentratie even zoek? Dan doet een noise cancelling headphone wonderen. Nu dat uurtje voorbij is gevlogen, heb je nog genoeg tijd om in winkelcentrum Koningshoek te shoppen en te chillen met jouw vrienden.

Veel succes dit jaar en have fun!

Lees meer
Vakantie in eigen land!

Vakantie in eigen land!

15 juli 2020

Het ziet ernaar uit dat we dit jaar allemaal dichtbij huis op vakantie gaan. Maar hé, zo’n staycation is helemaal niet zo erg als het lijkt. We beuren je bij deze even op met de beste redenen om thuis te blijven. Daarnaast krijg je tips over waar in Koningshoek je de magische ingrediënten voor een perfecte thuisvakantie kunt verkrijgen (spoiler alert: het heeft te maken met een gratis ijsje)!

Nederlandse producten
Smeuïge pindakaas, zachte drop, jong belegen kaas en krokante kroketjes: allemaal producten van Nederlandse bodem die we stiekem toch wel missen als we in het buitenland zijn. Lekker om in huis te halen óf mee te nemen op roadtrip naar de Zeeuwse kust. Je vindt alle Hollandse lekkernijen bij de supermarkten in Koningshoek: Albert Heijn, Aldi en Hoogvliet. Ook fijn: al je favoriete huismerken laad je zonder problemen in je boodschappenwagen, zonder dat je eerst een talengids erbij moet pakken om te achterhalen wat voor product je precies koopt. En die kroketjes? Die haal je natuurlijk bij Pommies.

Eigen taaltje
Over menukaarten in andere talen gesproken: hoe fijn is het om in Nederland in je eigen taal een biertje, lunch of borrelhap te kunnen bestellen? Neem plaats op het terras en bestel een romige ijskoffie bij Doppio Espresso, dos sangria bij Los Porteros of waan jezelf in Azië bij Jofel Maassluis. Haal het buitenlandse vakantiegevoel maar snel naar Koningshoek.

>> Bekijk hier alle eetgelegenheden in Koningshoek.

Geen reistijd
Thuisblijven betekent geen reistijd, geen file, geen vertraging en geen andere factoren die onderweg roet in het eten kunnen gooien. Heerlijk toch! Zo heb je ongelofelijk veel tijd over om neer te ploffen in je tuinstoel met een tijdschrift gekocht bij The Readshop. Een ander voordeel aan niet reizen is weg met de vliegveldkloffies! Shop een stijlvolle zomeroutfit bij een van onze vele modezaken zoals Avanti Mode, Janse Mode of The Stone.

>> Bekijk hier alle modezaken in Koningshoek.

Geen vliegveld issues
Naast dat je geen reistijd hebt, heb je ook geen ‘vliegveld issues’ zoals een gate die 30 minuten verderop ligt, problemen bij het inchecken of je koffer die zoek is. Voor een vakantie om de hoek komt jouw koffer niet in aanraking met het vliegveld en dus bespaar je jezelf een hoop stress. Wil je wel graag het ‘op het vliegveld’ gevoel ervaren? Ga parfum testen bij ICI Paris XL of Trekpleister, shop een nieuwe zonnebril bij Eye Wish, koop een Hollands souvenirtje bij Tabac & Gifts Rob Rijkers of overtref de standaard Toblerone reep met een cadeau van Chocking Chocolatiers.

Eigen bed
Je perfecte bakje koffie, heerlijk slapen in je eigen bed en zonder slippers douchen; een vakantie in eigen huis en tuin is zo slecht nog niet. Zo heb je bijvoorbeeld ruim de tijd om jezelf te pamperen. Gun jezelf een ontbijt op bed met de croissantjes van Meesterbakker Roodenrijs, loop de hele dag schaamteloos rond in een huispak van Hunkemöller en koop de leukste zomerjurkjes in de sale HYPE en Favors.

Tuinfeestje
Dit jaar zijn jouw vakantievrienden je eigen vrienden. Nodig ze uit in je tuin voor een drankje onder de partytent van Blokker, neem samen een plons in het zwembad van Action en hou een watergevecht met de waterspuiters van Intertoys. Of bel een keer aan bij je buren en nodig ze uit voor een gezellige borrelavond of BBQ in de tuin. Gall & Gall, Jaap Landman Keurslager en Zuivelhoeve doen hiervoor de catering!

Thuis op vakantie was nog nooit zo fijn! En in de Thuisvakantie Weken doen onze ondernemers er werkelijk álles aan om het vakantiegevoel naar winkelcentrum Koningshoek te halen. Zo spaar je t/m 31 juli mee voor een gratis ijsje van Pommies of HEMA Snackcorner! Hier lees je alles over de actie!

 

Lees meer
Pinksteren

Pinksteren

15 mei 2020

Winkelcentrum Koningshoek is geopend met Pinksteren. Zie hier het overzicht van de winkels en hun openingstijden.

Eerste Pinksterdag:

 • Action | 12:00-17:00
 • Albert Heijn | 12:00-18:00
 • Fone World | 12:00-17:00
 • Hoogvliet | 10:00-18:00
 • New York Pizza | 12:00-22:30
 • Los Porteros | Geopend voor afhaal 12:00-23:00

Tweede Pinksterdag:

 • Action | 12:00-17:00
 • Albert Heijn | 10:00-18:00
 • Blokker | 12:00-17:00
 • Fone World | 12:00-17:00
 • HEMA |10:00-18:00    
 • HEMA Snack Corner |10:00-18:00
 • Hoogvliet | 12:00-18:00       
 • Hype | Speciaal event (alleen toegang met kaartje, 10:00-13:30)
 • Kruidvat | 12:00-17:00
 • Jofel | 12:00-23:00
 • Lucardi | 12:00-17:00
 • New York Pizza | 16:00-22:30
 • Los Porteros | 12:00-23:00
 • Trekpleister | 12:00-17:00         
 • Xenos | 12:00-17:00      
 • VanHaren | 12:00-17:00
 • Zuivelhoeve | 11:30-17:30

Voor jouw en onze veiligheid hanteren wij de nodige maatregelen zodat iedereen zijn / haar boodschappen op een veilige manier kan doen. Wees verstandig en kies het juiste moment uit voor jouw bezoek, bekijk hier de druktemeter.

Lees meer
Blog: Moederdag

Blog: Moederdag

6 mei 2020

10 mei is het zover, Moederdag. En ondanks deze vreemde tijd willen we toch ons best doen om onze mama zo goed mogelijk in het zonnetje te zetten. Met een paar tips uit deze blog en met de hulp van de ondernemers van Koningshoek gaat dat zeker lukken!

Chocowens  

Misschien is het door omstandigheden niet mogelijk om fysiek bij je moeder langs te gaan. Toch wil je haar wel laten weten dat je aan haar denkt en dat je haar het allerbeste wenst. Gelukkig is hier dé perfecte oplossing voor: Chocolade wenstablets van Chocking Chocolatiers in verschillende smaken en kleuren. Stevig verpakt zodat ze brievenbus proof zijn. Zo kun je jouw moeder wat lekkers geven en tegelijkertijd laten weten dat je aan haar denkt. Met dit leuke en lekkere cadeau sla jij de plank zeker niet mis.  

Op de koffie  

Soms is simpel ook gewoon goed. Ook als je even gezellig een kopje koffie bij je moeder komt drinken op Moederdag. Een klein gebaar, maar het is altijd gezellig. Mocht je iets uitgebreider te werk willen gaan dan ben je bij Koningshoek aan het goede adres. Doppio Espresso verkoopt namelijk mini high tea’s en verwenpaketten. Zo til je je ‘op de koffie’ momenten naar een hoger niveau. Natuurlijk houd je hierbij wel de 1.5 meter afstand als je op bezoek gaat. 

Op de wijn 

Koffie is natuurlijk lekker en heel degelijk, maar je moeder blijft je moeder en moeders houden nu eenmaal van een lekker glaasje wijn. Natuurlijk ben jij de beroerdste niet en pas je je hierop aan. Gall & Gall heeft een webshop met een enorm assortiment aan verschillende wijnen en andere dranken. Dus doe eens gek en bestel die fles die je moeder (en jij) altijd al een keer had willen proeven. En denk eraan, wel op de fiets komen tijdens dit bezoek!  

Armbandjes 

Sieraden zijn altijd leuk om te geven, des te meer aan je eigen moeder. Want ooit mogen we weer naar buiten en dan wil je natuurlijk wel dat ze er op haar best uit ziet. Om deze reden verkoopt HYPE! setjes van 4 armbanden. Leuk om cadeau te doen aan je moeder, maar stiekem net zo leuk om cadeau te doen aan jezelf. Lucardi juweliers heeft namelijk een uitgebreide webshop met een sieraad voor elk budget. Op deze manier weet je zeker dat je toch nog even het zomergevoel aan je moeder mee kan geven op Moederdag. Weet je niet zo goed wat je moet kiezen? Bij Van Es Trend and Watches verkopen ze ook cadeaubonnen die bezorgd kunnen worden. 

Kleren maken de vrouw  

Over dat zomergevoel gesproken. Zodra we weer naar buiten mogen en het mooi weer is, dan kan je moeder toch zeker niet in haar oude kledij de straat op. Bij nieuwe sieraden hoort een nieuwe outfit. Gelukkig komt Koningshoek met een oplossing. Namelijk een winactie waarbij vier waardebonnen voor een modewinkel naar keuze worden weggeven. Zo weet je zeker dat je moeder goed beslagen ten ijs komt wanneer iedereen weer naar buiten mag.

Klik hieronder voor de winactie en doe mee! 

Winactie
Lees meer
Kies een rustig moment voor jouw bezoek

Kies een rustig moment voor jouw bezoek

1 mei 2020

Beste bezoeker, 

In winkelcentrum Koningshoek doen er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Één van de genomen maatregelen is druktespreiding in ons winkelcentrum. Wanneer niet iedereen tegelijk zijn/haar boodschappen en benodigdheden komt halen, dan zijn we beter in staat de voorgeschreven 1.5m maatregel te hanteren. 

Om jou hierbij te helpen hebben wij de piek- en de daluren voor Koningshoek in kaart gebracht. Raadpleeg het onderstaande schema om jouw bezoek aan Koningshoek slim te plannen.

Bedankt voor je medewerking!
#samensterk

 

Piek- en daluren in Koningshoek
Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Supermarkten hanteren meestal de ruimste openingstijden. Kijk voor de openingstijden van individuele winkels op de betreffende winkelpagina.

*Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Het schema is gebaseerd op een sterk versimpeld druktebeeld per dag. De donker paarse kleur (druk) geeft een ander druktebeeld weer doordeweeks dan op zaterdag, daarom nog onderstaande ter verduidelijking.

Leuk als je dan komt:

Op maandag, dinsdag, donderdag en (koop)zondag is het rustig in winkelcentrum Koningshoek. We nodigen je dan ook van harte uit om juist op deze dagen langs te komen.

Mocht je onderstaande momenten kunnen vermijden waarderen wij dat zeer:

Onze bezoekerspiek is op zaterdag tussen 11 en 15 uur. Probeer op deze tijden alleen de noodzakelijke boodschappen te doen.

Lees hier over alle maatregelen in Koningshoek en bij de winkeliers 

Lees meer
Nieuws: Winkelcentrum Koningshoek komt naar je toe!

Nieuws: Winkelcentrum Koningshoek komt naar je toe!

26 maart 2020

Ben je niet in de gelegenheid om naar het winkelcentrum te komen? Wij komen graag naar jou!

De ondernemers in winkelcentrum Koningshoek blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in een tijd dat een bezoek aan het winkelcentrum niet vanzelfsprekend is. Veel van onze winkels hanteren een webshop waar je 24/7 terecht kunt voor je lievelingsproducten. Zo hoef je ook nu je favoriete product niet te missen! In de lijst hieronder vind je per winkel de webshop en/of de plek waar je kunt bestellen*

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers.
 

Bij de volgende ondernemers kun je (ook) terecht via de webshop:

Lees meer
Update over Covid-19 (corona) en openingstijden van winkels in Koningshoek

Update over Covid-19 (corona) en openingstijden van winkels in Koningshoek

23 maart 2020

Update 19 mei 2020: Let op, dit betreft een verouderd nieuwsbericht. Voor de actuele openingstijden ga naar de openingstijden. Voor de actuele maatregelen in ons winkelcentrum bezoek deze pagina.

Beste bezoekers,

Wij doen er alles aan om de veiligheid in ons winkelcentrum te waarborgen en daarom volgen wij het beleid vanuit het RIVM dat op 23 maart is aangescherpt. Om ervoor te zorgen dat je jouw essentiële dagelijkse boodschappen in ons centrum kunt blijven doen, vragen we je aandacht voor de aangepaste maatregelen:

 • Wanneer je je niet goed voelt, hoest of verkouden bent, blijf dan thuis. 
 • Houd altijd anderhalve meter afstand van anderen en volg ook de maatregelen op die winkels nemen om ervoor te zorgen dat mensen deze afstand kunnen houden.
 • Bij groepen van drie of meer mensen die geen anderhalve meter afstand van elkaar houden, zullen wij handhaving inzetten. Gezinnen en mensen die in het zelfde huis wonen, zijn hiervan uitgezonderd.
 • Alle horeca, kappers en schoonheidsspecialisten zijn gesloten. Openingstijden van de overige winkels zijn onder dit bericht te vinden.
 • De speelpleinen en zitjes zijn gesloten.
 • Geplande evenementen zullen niet meer plaatsvinden tot 1 juni.
 • De frequentie van schoonmaak in het centrum is verhoogd. Zo worden de liftknoppen, roltrapleuningen en overige contactpunten een aantal malen per dag extra schoongemaakt met desinfecterend middel.

Bij voorbaat dank voor jullie begrip, samen staan we sterk!

In de tussentijd blijven wij de ontwikkelingen en communicatie vanuit de overheid en het RIVM volgen.

Openingstijden*

Horeca is gesloten. Afhalen en bezorgen is bij sommige restaurants wel mogelijk. Neem voor de mogelijkheden direct contact op met de restaurants. Momenteel hanteren diverse winkels verschillende openingstijden. Onderstaand vind je per winkel de juiste openingstijden. 

 • Action | reguliere openingstijden (koopavond gesloten)
 • Adam Brandstore | ma 13:00-17:30, di t/m vrij 09.30-17.30, za 09:30-17:00 (vanaf 11-5)
 • Albert Heijn | reguliere openingstijden
 • Aldi | reguliere openingstijden
 • Avanti Mode | 11.00 - 17.00 (koopavond gesloten)
 • Beter Horen | gesloten, geopend op afspraak
 • Bloeiend.nl | reguliere openingstijden (koopavond gesloten)
 • Blokker | ma 11.00-18.00, di t/m vr 09.00-18.00, za 09.00-17.30, zo 12.00-17.00
 • Bonita | ma 13.00-17.30, di t/m za 09.30-17.30
 • Booster Service Centrum | 12.00 - 17.00 (koopavond en koopzondag gesloten)
 • Brainwash Kappers | vanaf 11 mei weer geopend met reguliere openingstijden
 • By JUUL | di t/m vr 13.00-17.00, za 10.00-17.00
 • Chocking Chocolatiers | reguliere openingstijden (geen koopavond)
 • Cuts and Colours | vanaf 11 mei weer geopend met reguliere openingstijden
 • Daan Mode | ma 13.00-17.30, di t/m do 09.30-17.30, vr 09.30-21.00, za 09.30-17.00
 • Doppio | geopend van wo t/m za 10.00-15.00 voor afhaal
 • DIO Drogisterij | reguliere openingstijden (geen koopavond)
 • D-reizen | gesloten, maar bereikbaar via 010-3001022 of maassluis@d-reizen.nl
 • So Low | ma t/m do 09.00-17.30, vr 09.00-19.00, za 09.00-18.00, zo 12.00-17.00
 • Favors! | reguliere openingstijden (geen koopavond)
 • Fone World | reguliere openingstijden (geek koopavond)
 • Gall & Gall | reguliere openingstijden (koopavond tot 19.00)
 • Bakkerij van den Berg | reguliere openingstijden
 • Guus Bloemen | reguliere openingstijden (geen koopavond)
 • Hans Anders | di t/m za 09.00-17.30
 • HEMA | ma t/m za 08.00 - 19.00 (op vrijdag geopend t/m 21:00), zo 12.00-18.00 
 • HEMA Snack Corner | alleen geopend voor afhaal ma t/m za 08.00 - 18.00 (op vrijdag geopend t/m 21:00), zo 12.00-17.00 
 • HEMA Outlet | ma t/m za 08.00 - 18.00 (op vrijdag geopend t/m 21:00), zo 12.00-17.00 
 • EyeWish | di t/m za 10.00-16.00
 • Holland & Barrett | 10.00 - 17.00 (maandag 12.00 - 17.00, koopavond en koopzondag dicht)
 • Hoogvliet | reguliere openingstijden
 • Hunkemöller | ma 13.00-17.00, di t/m za 09.30-17.30
 • Hype | 9.30-17.30 (ma 13.00-17.30, za 9.30-17.00)
 • Ici Paris XL | 9.30-18.00 (vr 9.30-18.00, za 9.30-17.00)
 • Intertoys | reguliere openingstijden
 • Jamin | 09.30 - 17.30, zondag & maandag gesloten
 • Janse Mode | ma 13.00-17.00, di t/m za 10.00 - 17.00, zo gesloten
 • Jofel | geopend vr t/m zo 12.00-21.00, alleen afhaal en bezorging
 • Kapsalon Riviera | vanaf 11 mei weer geopend met reguliere openingstijden
 • Kippie | ma t/m do 09.00-18.00, vr 09.00-21.00, za 09.00-17.00
 • Kruidvat | reguliere openingstijden (koopavond en koopzondag gesloten)
 • Los Porteros | geopend voor afhaal en bezorging vr t/m zo 12.00-20.00, vanaf 1 juni: di t/m za 10.00-22.00, zo-ma 12.00-22.00
 • Lucardi | gesloten, open op afspraak voor reparaties (di t/m vr 12.00-17.00 en za 10.00-17.00) 
 • Meesterbakker Roodenrijs | reguliere openingstijden (koopavond en koopzondag gesloten)
 • MoonDog | reguliere openingstijden (geen koopavond)
 • Nelson | ma 12.00-17.30, di t/m vr 09.30 - 17.30, za 09.30-17.00
 • New York Pizza | alleen geopend voor afhaal en bezorging (ook koopavond)
 • O'nails | reguliere openingstijden
 • Pearle | wo t/m za 10.00 - 16.00
 • Pommies | geopend voor afhalen en bezorging
 • The Read Shop | geopend tot 17.00 (koopavond en koopzondag gesloten)
 • Ter Stal | reguliere openingstijden (geen koopavond)
 • Shoeby | reguliere openingstijden (geen koopavond)
 • Slager Jaap Landman | reguliere openingstijden
 • Specsavers | 12.00 - 17.00 (geen koopavond)
 • Stripes Jeansstore | di t/m vr 09.30 - 17.30, za 09.30 - 17.00
 • Robrijkers.nl | 8.00 - 17.30 (maandag vanaf 9.00, vrijdag tot 17.30, zaterdag 9.00 - 17.00)
 • The Stone | dinsdag t/m zaterdag 9.30 - 17.30, vr tot 21:00 (maandag vanaf 13.00)
 • Trekpleister | reguliere openingstijden, vrijdag tot 21:00
 • Van Dal Mannenmode | reguliere openingstijden (geen koopavond en koopzondag)
 • Van Es Trends & Watches | reguliere openingstijden (geen koopavond)
 • Van Haren | geopend van di t/m za 10.00 - 17.00, ma vanaf 12.00, geen koopavond. 
 • Xenos | ma 11.00-17.30, di t/m vr 09.00-17.30, za 09.00-17.00
 • Yes Yes Fashion | ma t/m za 11.00-17.00
 • Zeeman | reguliere openingstijden (koopavond en koopzondag gesloten)
 • Zuivelhoeve | reguliere openingstijden, vrijdag tot 21:00

* Voor een actueel overzicht van de openingstijden verwijzen we je graag naar de winkelpagina van desbetreffende winkel.

Lees meer
Nieuws: Maurice Haverkamp 20 jaar eigenaar van STRIPES

Nieuws: Maurice Haverkamp 20 jaar eigenaar van STRIPES

24 januari 2020

Al 20 jaar staat Maurice Haverkamp aan het roer van STRIPES Maasluis en Schiedam. Ooit begonnen als stagiair en op zijn 27e de zaak volledig overgenomen. Dat is wel een applausje waard! Het geheim volgens Maurice? “Wij verkopen wat de klant wil, hiervoor blijven zij terugkomen.”

Goed luisteren

Maurice is ondernemer in hart en nieren. “Ik ben eigenwijs en heb een sterke mening, maar blijf wel realistisch en als anderen mij weten te overtuigen sta ik overal voor open.” De medewerkers van STRIPES, vijf in Maassluis en drie in Schiedam, zetten de klant altijd op nummer 1. Maurice: “Extra service is bij ons belangrijk. Het is niet echt in woorden te omschrijven, maar geeft de manier van helpen aan. Ik vind het belangrijk dat we goed naar de klant luisteren en eventueel met suggesties aankomen. Dit zorgt ervoor dat klanten terugkomen en het ons gunnen.”

Kom dat passen

Dit laatste staat in verband met de veranderende retailmarkt, waarin de consument kritischer is geworden. Maurice: “De klant is veel beter op de hoogte, mede door het online aanbod en alle informatie die op het web te vinden is. Vroeger keek men naar de etalage, tegenwoordig is mijn website mijn etalage. Hierdoor is de functie van verkoper veranderd naar een adviserende rol.” STRIPES heeft alle populaire merken, waaronder Tommy Jeans, Superdry, PME en Cars, online staan, maar voor het volledige aanbod moeten klanten nog altijd naar de winkel toekomen. Maurice: “Ik merk vaak dat klanten binnen komen voor een specifiek product dat ze online hebben gezien, maar vervolgens met iets heel anders naar buiten lopen. Hieraan zie ik ook dat de digitale winkel voornamelijk een ondersteuning is voor onze ‘bricks’.

Oud en nieuw

STRIPES verwelkomt al bijna 30 jaar een grote groep vaste klanten in de winkel, toch is de doorloop even belangrijk. Maurice legt uit: “We hebben geïnvesteerd in klantenbinding en service, bijvoorbeeld door de introductie van ons klantenkaartspaarsysteem. Hierdoor hebben we 80% vaste klanten.” Daarnaast wordt er bij STRIPES hard gewerkt aan klantenvernieuwing. Maurice neemt bewust personeel aan in iedere leeftijdscategorie om zo op de hoogte te blijven van wat er speelt onder iedere generatie. Maurice: “Ik praat veel met mijn personeel en vraag hun mening. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich serieus genomen voelt en het idee heeft dat hij of zij bij kan dragen aan het succes van STRIPES.” Deze binding met het bedrijf is succesvol, aangezien de meeste werknemers al jaren bij het bedrijf werken.

Teamwork

De enthousiaste ondernemer kijkt positief naar de toekomst. “In de komende vijf jaar gaan we de winkel uitbouwen en kijken we naar manieren om het bezoekersaantal naar de winkel op te schroeven.” Maurice zelf is voorlopig nog niet weg: “Zolang ik plezier hou in mijn werk, blijf ik het doen. Ik ben iedere dag met mijn bedrijf bezig, maar doe het nog altijd met plezier en zo hoort het. Samen met mijn team brengen we STRIPES naar een hoger niveau.”

 

Lees meer
Nieuws: Winkelcentrum Koningshoek biedt winkelgemak onder alle weersomstandigheden

Nieuws: Winkelcentrum Koningshoek biedt winkelgemak onder alle weersomstandigheden

24 januari 2020

Nederlandse winkelcentra verspreiden zich steeds meer over de regio. Waar het centrum van de grote stad vooral toeristen en dagjesmensen aantrekt, is het regionale winkelcentrum populair voor de dagelijkse boodschappen en producten voor het gezinsleven. Winkelcentrum Koningshoek in Maassluis bewijst een sterke  aantrekkingskracht te hebben voor de hele regio. Afgelopen weekend deelde het winkelcentrum daarom paraplu’s uit in de gemeenten Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk en ‘s Gravenzande. Het doel van deze ludieke actie is om bezoekers te tonen dat je in Maassluis heerlijk overdekt - en dus droog - kunt winkelen en verblijven. 

Tanja Cats, inwoner Maassluis: “Sinds Koningshoek is vernieuwd doe ik alleen nog maar hier mijn boodschappen. Het grootste voordeel voor mij is het gratis parkeren met voldoende plekken. De mix van supermarkten en speciaalzaken is perfect voor de wekelijkse boodschappen voor mijn gezin.”

Voordeel voor de hele regio

Met meer dan 65 winkels en restaurants biedt Koningshoek een breed assortiment aan. Er zijn o.a. drie supermarkten en er is een Versstraat aanwezig. Het winkelcentrum deelt graag meer uit dan paraplu’s. Zo kun je bij het winkelcentrum gratis parkeren en van schone wc’s gebruik maken en kunnen de kinderen spelen op de speciaal aangelegde speelplaats. Het winkelcentrum is geopend van maandag t/m zondag. 

Lees meer

Afgelopen events van Koningshoek

Event: Koningshoek viert de liefde!

Event: Koningshoek viert de liefde!

8 februari 2020

Of je nu net verliefd bent, al 10 jaar een relatie hebt of gewoon happy single bent: iedereen kan, rondom Valentijnsdag, wel een beetje extra liefde gebruiken. Op zaterdag 8 februari zorgt winkelcentrum Koningshoek voor een liefdevol gebaar voor iedereen.

Zaterdag 8 februari | Complimentenmeisjes

Tijdens het shoppen wordt je verrast door de complimentenmeisjes! Op een handgeschreven kaartje wordt zorgvuldig en met liefde het mooiste in een persoon uitgelicht. Soms ontroerend, soms grappig, maar altijd hartverwarmend en doeltreffend. Een heerlijk ‘feel good’ momentje om mee naar huis te nemen. 

Shop op zaterdag 8 februari in winkelcentrum Koningshoek en wie weet kom jij met een glimlach thuis. 

Lees meer
Event: Koopzondag in Koningshoek!

Event: Koopzondag in Koningshoek!

26 januari 2020

Zondag 26 januari is het weer koopzondag in Koningshoek! Heb jij nog een nieuwe outfit nodig of zoek je een cadeautje voor iemand? Dan is dit een extra moment om te shoppen.

Verrassing! 

Daarnaast trakteren de ondernemers je op een kleine verrassing! Tussen 12.00 - 17.00 uur zijn de promo dames aanwezig en delen ze onder andere heerlijke traktaties uit van Los Porteros, Bakkerij van den Berg en Jamin. Ook Intertoy's, The Readshop, Van Haren, Hype, Specsavers, Dio en Holland & Barret delen iets uit. Jij komt toch ook?

Bekijk de actuele openingstijden

Openingstijden van individuele winkels en supermarkten kunnen afwijken. Kijk voor de actuele openingstijden op de betreffende winkelpagina in het winkeloverzicht.

Lees meer
Event: Kerst in Koningshoek!

Event: Kerst in Koningshoek!

21 december 2019 - 24 december 2019

Make it a december to remember! Kerst staat weer voor de deur en dat vieren we in winkelcentrum Koningshoek. Op 21, 22, 23 en 24 december zijn er diverse activiteiten in ons winkelcentrum. Jij komt toch ook? 

Zaterdag 21 & Zondag 22 december | Muzikale optredens

Geniet tijdens het winkelen van muzikale optredens. Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn er verschillende optredens van singer songwriters en kun je luister naar het gezang van diverse koren. Wil jij op één van de twee dagen als singer songwriter optreden in het winkelcentrum? Mail even naar info@colourmyevent.nl

Programma zaterdag

12.00 Rijmr zang
13.00 Zing en dansgroep Jeugdtheaterhuis
13.30 Klarinet
14.30 Sing for Joy
15.00 Standup commedian, Arjan Kleton
15.30 Sing for Joy

Programma zondag

12.00 Andre Sharon, zanger
13.00 Something else
14.00 Something else
14.30 piano optreden Quint Petronella
15.00 Sing for Joy
15.30 Klarinet

Inpakcentrale | Shoppen in Koningshoek

Je kunt cadeautjes kopen met de allerbeste intenties, maar inpakken doe je bijna nooit graag zelf. Daarom kun je in Koningshoek je gulle giften tot prachtige pakketjes in laten pakken. Ideaal toch? Op 21, 22, 23 en 24 december staan er tussen 12.00 - 16.00 uur twee inpakcentrales in het winkelcentrum. Je vindt de inpakcentrales tegenover Ter Stal en Van Haren Shoppen wordt zo echt een feestje! 

Maandag 23 & dinsdag 24 december | Meet & greet Kerstman

Ho, ho, ho, hoooo! Op maandag 23 & dinsdag 24 december kun je vanaf 12.00 uur terecht voor een meet & greet met de Kerstman. Daarnaast is ook zijn vrouw aanwezig! Kom hen een handje schudden of neem een toffe selfie. Wie zien we dan?

Naast de muzikale optredens, het bezoek van de Kerstman en de inpakservice wordt er, in samenwerking met Doppio, op 21 & 22 december ook heerlijke warme chocomel en glühwein uitgedeeld! 

Kortom shoppen in de gezellige kerstsfeer doe je in winkelcentrum Koningshoek! 

Lees meer
Event: De werkkamer van Sinterklaas

Event: De werkkamer van Sinterklaas

16 november 2019 - 30 november 2019

Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas met zijn Pieten aan in Maassluis. Uiteraard brengen zij daarna een bezoek aan winkelcentrum Koningshoek. In de werkkamer van de Sint is er van alles te doen! Kom jij ook op bezoek? 

Zaterdag 16 november | Sint & Piet in Koningshoek

Vandaag brengt Sinterklaas met zijn Pieten, net als vorig jaar, een bezoekje aan Koningshoek. Daarnaast blijven er een aantal Pieten gezellig wat langer in de werkkamer van de Sint. Vanaf vandaag worden er door alle winkeliers Sinterklaaskleurplaten uitgedeeld. Met deze kleurplaat kun je een route lopen, mijters tellen en thuis natuurlijk zo mooi mogelijk inkleuren!

Zaterdag 23 november | Meet & greet met de Sint

Vandaag vindt er tussen 12.30 en 16.30 uur een meet & greet plaats met Sinterklaas en zijn Pieten. Je kunt ze een dikke knuffel geven, een box of high five. Door een professionele fotograaf worden de mooiste foto’s gemaakt. De foto wordt direct voor je uitgeprint en mag je mee naar huis nemen. Daarnaast kun je jouw eigen Pieten baret maken of een mijter! 

Zondag 24 november | Knutselplein 

Kom op zondag 24 november Sinterklaas een handje geven en doe mee aan de workshop taaipoppen versieren. Kom jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes gezellig knutselen?

Woensdag 27 november | Knutselplein

Ook vandaag is Sinterklaas weer aanwezig. Kom klimmen en klauteren over het pietenparcours of doe vandaag mee aan de workshop pietenzakjes versieren. Zien we jou vandaag tussen 12.30 en 16.30 uur op het knutselplein?

Zaterdag 30 november | Pietenspeurtocht 

Kom vandaag tussen 14.00 en 15.00 uur naar de werkkamer van de Sint en doe mee aan de pietenspeurtocht! Zoek de letters en raad het juiste woord. Jij doet toch ook mee? 

Bezoek de werkkamer van Sinterklaas

Alle kinderen zijn welkom in de werkkamer van de Sint! Kom klimmen en klauteren over het pietenparcours, waag een dansje met één van de Pieten of ga aan de slag met een kleurplaat. Op onderstaande data is de werkkamer van de Sint geopend vanaf 12.30 tot 16.30 uur. 

Zaterdag 16 november 
Woensdag 20 november
Zaterdag 23 november
Zondag 24 november
Woensdag 27 november
Zaterdag 30 november 

Zien we je ook op één of meerdere Sinterklaasdagen in Koningshoek?

Lees meer
Event: Black Friday Shopping Night

Event: Black Friday Shopping Night

29 november 2019

Op vrijdag 29 november is het weer Black Friday! In Koningshoek kun je tijdens de Black Friday Shopping Night shoppen tot maar liefst 23:00 uur. Er is divers entertainment, een optreden van Brace én natuurlijk hoge kortingen en speciale acties van de winkeliers. Dit wil je niet missen! 

Shop met korting

Naast al het entertainment kom je natuurlijk vooral om te shoppen. De meeste winkels zijn maar liefst tot 23.00 uur geopend. Daarnaast geniet je van hoge kortingen, leuke acties en een groot winkelaanbod. 

Entertainment 

Op het speelplein zijn er gedurende de avond diverse optredens van dansschool Westside. Je kunt een waar dansspektakel verwachten met diverse dansstijlen en muziekstijlen. Daarnaast wordt er een plaatje gedraaid door de DJ en kun je genieten van een kleurrijke steltenact. Jij komt toch ook?

Singer-songwriter 

Het talent uit de omgeving laat ook deze avond van zich horen! Tijdens Black Friday Shopping Night kun je op het leesplein genieten van de singer-songwriters uit Maassluis en omgeving. Wil jij ook jouw talent ten gehore brengen? Mail naar info@daynite.nl en geef je op! 

Afsluiting met een optreden van Brace 

De carrière van Brace begon nadat hij samen met Lange Frans & Baas B de single 'Moppie' uitbracht. Hierna heeft Brace nog een groot aantal nummers uitgebracht. Brace deed ook mee aan diverse televisieprogramma's zoals 'Ali B op volle toeren' en 'Atlas'. Na 2013 stond de carrière van Brace even stil, tot hij in 2015 een comeback maakte met zijn deelname aan 'The Voice of Holland'. Op 29 november treed hij om 22.00 uur op in Koningshoek Maassluis. Deze knallende afsluiting van Black Friday Shopping Night mag je echt niet missen. 

Deze avond mag je echt niet missen! 

Lees meer
Event: Kom jij ook griezelen in de herfstvakantie?

Event: Kom jij ook griezelen in de herfstvakantie?

25 oktober 2019 - 31 oktober 2019

Tijdens het halloweenweekend in de herfstvakantie is winkelcentrum Koningshoek in griezelsferen en is er van alles te beleven! Doe mee aan de spannende speurtocht en maak kans op mooie prijzen. Kom je met jouw kids ook naar het griezelige halloweenfeest? Lees snel verder!

26 okt | Halloweenfeest & knutselen

Kom zaterdag 26 oktober verkleed in je engste outfit naar het kinderplein in Koningshoek, laat je schminken en doe mee aan de fotowedstrijd! Ook kun je van 12.00 tot 15.30 uur een lampion of snoepmandje knutselen en je eerste traktatie halen bij de heksen Jorinde en Joringel. Zo steel jij de show tijdens jouw halloweentocht door de wijk!

Fotowedstrijd
Als je verkleed naar Koningshoek komt en geschminkt bent, kun je hier als een echte griezel op de foto! Alle gemaakte foto's worden maandag 28 oktober op deze Facebookpagina gepost. Stemmen kan tot en met maandag 4 november 9.30 uur. De foto met de meeste likes wint een Intertoys bon ter waarde van €25,-. Vraag dus ook zeker je familie en vrienden om de foto te liken zodat jij de winnaar wordt!

27 okt | Trick or treat optocht & knutselen

Zondag 27 oktober zijn er twee Trick or Treat optochten door het winkelcentrum. Kinderen griezelen een route door Koningshoek en verzamelen lekkernijen bij de winkels! De verzamellocatie is op het speelplein. Zorg dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent.

De starttijden van de optochten:
- 14.00 uur: kids 0 tot 7 jaar 
- 15.30 uur: kids 8 tot 12 jaar

Knutselen
Ook vandaag kun je weer tussen 12.00 en 15.30 uur bij de Halloween kidsclub op het kinderplein komen knutselen. Maak jij een mooie lampion of een snoepmandje?

25-31 okt | Winactie griezelspeurtocht

Durf jij mee te doen met de halloweenspeurtocht? Je maakt dan kans op een leuke prijs! Deelnemen kan van vrijdag 25 oktober tot en met donderdag 31 oktober. De speurtochtflyer is te vinden in de winkels van het winkelcentrum. Ben je klaar met de speurtocht? Lever jouw oplossing dan in bij Intertoys. De winnaar wordt op donderdag 1 november bekendgemaakt! De 1e prijswinnaar wint Koningshoek shoptegoed à €50,- en de 2e prijswinnaar wint €25,- shoptegoed!

Download hier de speurtochtflyer!

Koopzondag
Ook is het zondag 27 oktober weer koopzondag. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Komen jullie langs met het hele gezin voor een gezellig dagje uit?

Lees meer
Event: 40e FURIEADE Maassluis 2019

Event: 40e FURIEADE Maassluis 2019

2 oktober 2019 - 6 oktober 2019

Van 2 tot en met 6 oktober is het alweer de 40e editie van de Furieade. Hét stadsfeest van Maassluis. Het thema voor dit jaar is de ‘40ste Furieade’. Dit is het moment om Maassluis te ontdekken. Dit jaar zorgt ook Stichting Maassluis Maritiem weer voor een vol en gevarieerd programma. Benieuwd naar het programma?

5 dagen feest in Maassluis

Er staan verschillende activiteiten op het programma. Zo is er een ouderenmiddag, quiz, theatermiddag voor de kids, een kermis en nog veel meer. Op vrijdag is de spectaculaire opening van de Furieade op de binnenhaven. De avond wordt afgesloten met vuurwerk. Dit is vanaf het Schanseiland te bewonderen.

Bereikbaarheid

Kom je met de auto? Parkeren rond het parcours van de Furieade is niet altijd gemakkelijk. Dit jaar is het mogelijk om de auto te parkeren bij winkelcentrum Koningshoek en je met het pendelbusje naar de Furieade te laten brengen. Dit pendelbusje vertrekt op het parkeerterrein ter hoogte van het Stadhuis. De pendeldienst wordt verzorgd door Stroomopwaarts en rijdt zaterdag 5 oktober van 10.30 tot 16.30 uur. De bushalte in de oude binnenstad zal op Industrieweg 8a bij Wasserij Smeele te vinden zijn. 

Dagje combineren

Combineer een dagje Furieade met een bezoek aan winkelcentrum Koningshoek. Kom langs voor een ochtend of middagje shoppen in je favoriete winkels en sluit af met een gezellig etentje en borrel bij Los PorterosJofel Eten & Drinken of Pommies.

Meer weten over de Furieade? Check dan www.furieade.nl 

Foto: www.furieade.nl

Lees meer
Event: Nazomer 10-daagse

Event: Nazomer 10-daagse

20 september 2019 - 29 september 2019

Van 20 tot en met 29 september is het 10 dagen lang feest in winkelcentrum Koningshoek om je zomer te verlengen! Tijdens de Nazomer 10-daagse maak je kans op te gekke prijzen én geniet je van de leukste events! Benieuwd wat je allemaal te wachten staat?

Kom langs, geniet en win!

Zin in nog meer zomer? Win tijdens de Nazomer 10-daagse één van de twee heerlijke cabrioweekenden in een Mini of BMW Z4! Daarnaast maak je met jouw wincode in winkelcentrum Koningshoek kans op heel veel andere winkelprijzen. HEMA is partner van deze online actie en verzorgt maar liefst 1350 prijzen!

Zo doe je mee

De omwonenden van Koningshoek hebben een flyer ontvangen met hierop een unieke code. Je kunt jouw unieke code registeren via deze link. Heb je geen flyer ontvangen? Laat je emailadres dan hier achter en krijg alsnog een unieke wincode!

Win een waanzinnig Cabrioweekend of een van de andere waanzinnige prijzen! 

20 & 21 september | Streetmarket

Dit weekend wordt Koningshoek omgetoverd tot een sfeervolle streetmarket! De winkeliers verzorgen een feestelijke marktkraam met verschillende acties, kortingen, workshops en proeverijen. Op vrijdag 20 september is de streetmarket van 9.30 tot 20.00 uur te bezoeken. Zaterdag 21 september van 9.30 tot 17.00 uur.

28 september | Glamour Day & Langste Tafel

In Koningshoek kun je naar hartelust shoppen én genieten van lekker eten. Het beste van deze twee werelden combineren we op zaterdag 28 september. Tijdens Glamour Day geniet je van de leukste modeshows én fijne kortingen. Tussen 12.30 en 15.30 uur kun je genieten van de catwalkshows op het Leesplein. Ga jij ook stralend het najaar in? 

Natuurlijk kun je ook dit jaar weer aanschuiven bij de Langste Tafel van Koningshoek. Geniet aan deze bijzondere tafel van een heerlijke lunch met gerechten uit verschillende werelddelen. Van 12.00 tot 14.00 uur kun je aanschuiven bij de Langste Tafel in de Versstraat. 

29 september | Koopzondag

We sluiten de Nazomer 10-daagse af met een gezellige koopzondag. Kom lekker winkelen in al jouw favoriete winkels en sluit de dag goed af met lekker eten en drinken in onze horecagelegenheden.

Graag tot dan!

Lees meer
Magic Circus

Magic Circus

15 augustus 2019 - 18 augustus 2019

Hooggeëerd publiek! Van 15 t/m 18 augustus staat het Magic Circus aan de Uiverlaan bij Winkelcentrum Koningshoek en jij kunt daar bij zijn! Maak gebruik van de unieke kortingscode en krijg ook nog eens korting!

Voorverkoop

De voorverkoop loopt via www.magic-circus.nl tot 120 minuten voor iedere show. Daarna zijn kaarten uitsluitend verkrijgbaar aan de circuskassa vanaf 60 minuten voor een show.

Kortingscode voor Koningshoek

Entreeprijzen vanaf slechts €12,-. Dankzij Winkelcentrum Koningshoek is er een speciale Kind Gratis-actie. Met de online kortingscode KONINGSHOEK kan er voor de rangen Stoelen of Fronttribune een volwassenenticket met een gratis kinderkaartje besteld worden in de online voorverkoop. Deze actie is niet te combineren met andere acties of kortingen. Let op: de kortingscode is hoofdlettergevoelig.

Circus met een twist

We draaien er niet omheen. Het gaat goed met Magic Circus, het Nederlands Stadscircus. Steeds meer mensen ontdekken de betovering van circus met een twist. Modern circus dat een positieve draai geeft aan tradities en vooroordelen. Deze zomer verschijnt het circus van donderdag 15 t/m zondag 18 augustus als Koningshoek Zomercircus aan de Uiverlaan bij Winkelcentrum Koningshoek.

Twist!

Elk jaar presenteert Magic Circus een nieuwe voorstelling. In 2019 is de Magic Dome circustent het domein van de productie TWIST! Wat is circus, wat is een man, wat is een vrouw? Magic Circus geeft antwoorden en verklaringen. Of toch niet? Is dat eigenlijk wel belangrijk? Kijk rond met een magische twist en geef je leven eens een andere draai. Verwacht geen kindercircusje van tada boemdiejee, maar een eigentijds circus dat het kind in iedereen wakker schudt. Leuk voor volwassenen en óók leuk voor kinderen.

Zodra je de wereld van Magic Circus betreedt, beleef je van alles. Acrobatische paaldans, niet aan een paal op de grond, maar hoog in de lucht. Koorddans, rare fabelwezens, verrassende gevederde vrienden, de spin Anansi, een acrobaat die eerst geplukt wordt en daarna op de fles gaat, een serious battle met hoelahoeps en zelfs een Las Vegas Showgirl. In 100 minuten raas je van de ene emotie in de andere. Spannende acrobatiek, adembenemende lenigheid, poëtische momenten en verdraaid… eindelijk eens echt leuke komieken.

Lees meer

Met meer dan 60 winkels en gezellige horeca is er in winkelcentrum Koningshoek altijd iets leuks te doen. Gezellige evenementen rondom feestdagen zoals Pasen en Kerst, maar ook vader- en moederdag. De maandelijkse koopzondagen hebben vaak een extra feestelijk tintje doordat er nét dat beetje extra aandacht aan wordt besteed door de winkeliers.

Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht: zo brengt onder meer Sinterklaas brengt ieder jaar een bezoek aan Winkelcentrum Koningshoek. 

Via deze pagina blijf je altijd op de hoogte van alle huidige en nieuwe winkels: openingen, verhuizingen, verbouwingen, events en nog veel meer! Je leest het allemaal hier zodat je precies weet wat er allemaal voor leuks gaande is in ons winkelcentrum.