Vandaag geopend 09:30 - 18:00
Met jou is alles veel leuker

Met jou is alles veel leuker

5 februari 2021

Via deze weg willen we je laten weten dat we jou niet zijn vergeten. Tijdelijk uit het oog betekent namelijk niet uit het hart. Daarom speelt winkelcentrum Koningshoek ook dit jaar weer graag voor Cupido en richten we onze pijlen op iedereen die een sprankje liefde verdient. Grijp 14 februari jouw kans om die ene persoon te verrassen: de liefde van je leven, je zorgzame (schoon)moeder, allerbeste vriend of gewoon jezelf. Speciaal voor jou, van Koningshoek.

Maak kans op een Koningshoek Cadeaubox t.w.v. € 100,- voor jezelf of voor je Valentijn

We willen niets liever dan straks de draad samen kunnen oppakken waar we ooit zijn gebleven. Meld je daarom hieronder aan voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van onze plannen, ondernemersacties en activiteiten. Hiermee willen we jou laten zien dat de liefde in Koningshoek nog steeds in de lucht hangt. Als je dat doet, maak je bovendien kans op een Koningshoek Cadeaubox Gewoon, omdat we je missen. En omdat we elke dag bijzonder willen maken. 

Liefs van de ondernemers

Helaas is het niet meer mogelijk om mee te doen aan deze actie. De winnaars ontvangen binnenkort een e-mail.

Hopelijk zien we elkaar snel. Wij missen je met heel ons hart!

XOXO,

Winkelcentrum Koningshoek

*actievoorwaarden Valentijn

 

Lees meer
Moondog in Koningshoek, wie kent ze niet!

Moondog in Koningshoek, wie kent ze niet!

10 december 2020

Moondog is dé denim-dealer in Winkelcentrum Koningshoek en heeft een ruim assortiment aan heren- en damesmode. Dagelijks staan eigenaar Hans en medewerkers Anneloes, Lies en Olma met een grote glimlach in de winkel en slaan ze nog altijd nog de spijker op zijn kop. Is het niet met hun klantvriendelijkheid, dan wel met een modeadvies op maat. Wist jij al dat Moondog al sinds 1979 te vinden is in Koningshoek?

Harde kern
Moondog is al ruim 40 jaar een kledingwinkel die als veilige haven dient voor alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar de perfecte spijkerbroek, een hippe spencer of een gezellig praatje. Ze zijn van alle markten thuis! Het winkelpersoneel van Moondog merkt dat de behoefte aan fysiek winkelen over de jaren niet is afgenomen. Ze zien dan ook veel vaste klanten regelmatig terug in de winkel. “We merken dat de klanten ons vertrouwen en hierdoor blijven ze terugkomen. Dat maakt ons werk heel erg leuk,” zegt Anneloes van Moondog. “De afgelopen jaren is er veel veranderd in het winkelcentrum, maar wij gaan nergens naartoe! We zijn erg trots dat we nog steeds een belangrijke speler zijn hier in Koningshoek.”

Modetrends? Wij luisteren naar onze klanten
“We gaan wel mee met de huidige modetrends, maar niet iedere trend vinden wij of de klant leuk. We kijken en luisteren goed naar de stijl en behoefte van onze klanten en spelen daarop in. Hierdoor leert het personeel van Moondog hun klanten heel goed kennen en weten ze precies wat ze moeten inkopen. “We willen graag het aanbod zo aantrekkelijk mogelijk maken voor jong én oud, want we vinden het belangrijk dat het hele gezin slaagt in onze winkel.”

In tijden van COVID-19
Om de klanten een extra dienst aan te bieden is het ook mogelijk om via Facebook een aankoop te doen. “Binnen de ring van Maassluis brengen we de bestelling bij de klant thuis en buiten de ring sturen we het via de post,” vertelt Anneloes. “De voorkeur gaat natuurlijk uit dat de klanten gezellig bij ons langskomen, maar we snappen dat het niet altijd kan.”

50 never looked so good
“Als ik voor iedereen mag spreken,” zegt Anneloes, “zijn we zeker niet van plan om er ooit mee te stoppen. We hebben te veel passie voor de winkel, de producten en onze klanten. Dus komen jullie over een paar jaar feestvieren op onze 50ste verjaardag?” Als winkelcentrum Koningshoek gaan we ervan uit dat we tegen die tijd het glas mogen heffen op dit prachtige moment. Moondog is zonder twijfel een waar begrip in Koningshoek en we hopen nog lang van ze te kunnen genieten!

Lees meer
Cozy Mssls: passie voor wonen en interieur

Cozy Mssls: passie voor wonen en interieur

6 oktober 2020

Koningshoek is weer een toffe winkel rijker. Geen fashion of food, maar een walhalla voor interieurliefhebbers! Bij Cozy Mssls vind je alles om jouw huis gezellig & knus te maken. Wij spraken eigenaresse Sharon Baatenburg De Jong over haar passie voor interieur, de nieuwe winkel en haar toekomstplannen.

Een passie voor wonen
Sharon (37) is de ondernemer achter de kersverse aanwinst van Koningshoek. De Maassluisster heeft een passie voor alles wat met wonen te maken heeft. Dit is dan ook de reden waarom zij haar winkel is begonnen. Sharon vertelt: “Ik ben helemaal gek van wonen en interieur. Dit is altijd al een grote passie van mij geweest. Zelf bestelde ik veel woonaccessoires via het internet, maar het is natuurlijk veel leuker om dit fysiek te kopen. Helaas hadden we in Koningshoek nog geen winkel waar dit mogelijk was. Mensen zitten dit jaar veel thuis in verband met corona en willen graag hun interieur een nieuwe look geven. Hierdoor leek het mij een goed moment om juist nu mijn winkel te beginnen en mijn droom na te jagen.”

Een aanwinst voor Koningshoek
Sharon is zeer te spreken over haar stekje in het winkelcentrum. “Koningshoek is een fijne plek om een winkel te hebben. Ik ben erg blij met het pand waarin ik zit en ik denk dat Cozy Mssls een mooie aanvulling is op de andere winkels in het winkelcentrum. Daarnaast zorgt het gratis parkeren er onder andere voor dat mensen uit Maassluis en omstreken graag een dagje komen winkelen,” vertelt ze.

Duurzaamheid en variatie
Bij Cozy Mssls kun je terecht voor alles omtrent interieur en wonen. “Ik vind het belangrijk dat producten kwalitatief goed zijn, maar ook duurzaam. Daarom ga ik vaak met merken in gesprek en vertel ik ze wat mijn visie is. Op deze manier zorg ik voor een gevarieerd en duurzaam aanbod. ” Ook aan de laatste woontrends wordt gedacht. “Op dit moment zijn droogbloemen erg in. Daarom stellen wij onze eigen boeketten samen. Ook voor kussens, spiegels, échte groene planten en geurkaarsen kun je bij ons terecht. Alles om je huis ‘cozy’ te maken dus. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeau voor iemand anders of wanneer je gewoon een praatje wil maken ben je bij ons van harte welkom” aldus Sharon.

Het favoriete product van Sharon
Het is moeilijk om een favoriet product te benoemen in een winkel met zoveel verschillende keuze. Maar als ze moet kiezen dan zijn het de posters van Maassluis. “Deze laten we zelf maken, we hebben posters om in een lijst te doen, maar ook van Forex. Dit is een wat steviger materiaal waardoor je de poster bijvoorbeeld op een dressoir kan zetten. Een leuk item om in huis te hebben als je in Maassluis woont! ”

Toekomstplannen
Als we Sharon vragen naar haar toekomstplannen geeft ze een duidelijk antwoord. “Mijn team en ik willen zo lang mogelijk mensen blij maken met een gevarieerd aanbod aan kwalitatieve en mooie producten. Wij hopen je binnenkort snel een keertje te zien in de winkel, zodat we samen het perfecte product voor jouw interieur kunnen vinden’’, sluit Sharon lachend af.

Kom jij binnenkort de nieuwe aanwinst van Koningshoek bewonderen? Tot snel in Koningshoek!  

Lees meer
Glamour Day 2020: Shine Online

Glamour Day 2020: Shine Online

18 september 2020

Van 26 september t/m 30 september is het jouw moment om (online) te shinen! Kom tijdens Glamour Day op 26 september shoppen bij winkelcentrum Koningshoek, show daarna jouw mooiste aanwinst(en) in de online ‘Modehoek’ en win je Glamour Day aankoop bedrag terug tot 100 euro! Een week na Glamour Day maken we de winnaar bekend.

Hoe maak je kans? 
Maak een foto, kies jouw favoriete fotoframe en upload jouw mooiste, zelf geshopte outfit en ‘Shine in de Modehoek’.

Klik hier voor meer informatie of om mee te doen.

Lees meer
Back to school

Back to school

21 augustus 2020

BACK TO SCHOOL? DAT LESJE KUN JE LEREN!

Na een heerlijke zomervakantie mogen we weer. De eerste schooldag na de vakantie blijft spannend. Zowel voor de leerlingen, als hun ouders en docenten. Hoe ga jij het nieuwe schooljaar vol goede moed van start? Dat lesje heb je zo geleerd. Voor een optimale voorbereiding slaag je in winkelcentrum Koningshoek altijd! We delen onze beste lessen voor tijdens een eerste schooldag en misschien wel voor de rest van het leven. Want jong geleerd…

LES 1 |7:00 Start de dag met een powerontbijt

Het belangrijkste maal van de dag, dat is het ontbijt. Wanneer je deze overslaat, heb je veel minder energie voor het fietsen naar school of een intensieve wiskundeles. Ontbijten is dus niet alleen goed voor je, je kunt ook nog eens experimenteren met verschillende lekkere recepten. Vers brood of een frikandelbroodje van Bakkerij Van den Berg of Meesterbakker Roodenrijs is natuurlijk altijd genieten, maar een smoothie gemaakt van vers fruit van Albert Heijn, Hoogvliet of Aldi zorgen er ook voor dat jij het eerste lesuur geen knorrende buik hebt.

LES 2 | 8:30 Tijd voor het eerste lesuur

Tingelingeling, de schoolbel gaat, waar kom jij… Natuurlijk ben je deze eerste schooldag gewoon op tijd! Mocht je toch wat moeite hebben met ontwaken, dan kun je bij Blokker in Koningshoek een toffe én betrouwbare smartwatch shoppen. Maar ook voor een old school wekker kun je bij ons terecht bij Action. Uit onderzoek blijkt snoozen bovendien niet gezond: jouw slaap wordt onderbroken waardoor je juist vermoeider wakker wordt. Dus hup uit bed, onder de douche en aan het ontbijt!

LES 3 | 11:20 Tussenuur-vermaak

Een voordeel van de middelbare school: de vrije uren! Aan het begin van het schooljaar heb je misschien nog niet al je schoolmaterialen in the pocket. Dan kun je het tussenuur mooi gebruiken om op jacht te gaan naar jouw nieuwe tools. Een agenda, pennen, schriften en een flitsende backpack van The Read Shop of Intertoys om alles in te vervoeren. Want wat is een klusjesman zonder hamer, een kok zonder messen en wat ben jij zonder de perfecte schoolspullen? Juist, topprestaties vragen om passend gereedschap. Wie weet valt jouw oog nog op een leuke outfit van HYPE, een sieraad van Lucardi of een paar stappers van Van Haren. Zie je er goed uit, dan voel jij je ook een stuk beter. Klinkt logisch toch.

LES 4 | 13:00 Eindelijk pauze

Naar dit moment heb je uitgekeken. Eindelijk voluit kletsen met je vriend(inn)en en hét moment om te shinen in de aula met jouw gloednieuwe lunchbox, saladeshaker en waterfles van HEMA. Af en toe mag je jezelf natuurlijk ook trakteren op iets lekkers. Onze tip: ga in de pauze vooral naar buiten om een frisse neus te halen. Al is het maar even, de buitenlucht doet goed en zorgt ervoor dat je hersenen er weer tegen kunnen! Met een beetje geluk is het een mooie nazomerdag en geniet je van nog wat zonnestralen.

LES 5 | 15:05 Nu al nablijven?

Nablijven, veel middelbare school studenten maken het een keer (of iets vaker) mee. 😉 Wellicht heb je nog wat lessen te leren, maar als je moet nablijven kun je er natuurlijk maar beter het beste van maken. Hopelijk heb je een lekkere snack van Chocking Chocolatiers en een fijn boek in je tas. Gebruik dit moment om nog even te studeren voor die toets of alvast je huiswerk voor de volgende dag te maken. Geen idee waar het mis ging? Vraag hier dan eens naar bij de desbetreffende docent. Communicatie is en blijft de oplossing!

LES 6 | 17:00 Jij hebt veel in huis(werk)

Wie slim wil zijn, zal toch echt zijn huiswerk moeten maken. En huiswerk maken is een feestje! Naast een supertof schrift met kleurrijke pennen om je huiswerk te maken en een studieproof-outfit mist er nog één ding om studeren écht feestelijk te maken, namelijk: de slingers! En die moet je toch echt zelf ophangen. Is de concentratie even zoek? Dan doet een noise cancelling headphone wonderen. Nu dat uurtje voorbij is gevlogen, heb je nog genoeg tijd om in winkelcentrum Koningshoek te shoppen en te chillen met jouw vrienden.

Veel succes dit jaar en have fun!

Lees meer
Vakantie in eigen land!

Vakantie in eigen land!

15 juli 2020

Het ziet ernaar uit dat we dit jaar allemaal dichtbij huis op vakantie gaan. Maar hé, zo’n staycation is helemaal niet zo erg als het lijkt. We beuren je bij deze even op met de beste redenen om thuis te blijven. Daarnaast krijg je tips over waar in Koningshoek je de magische ingrediënten voor een perfecte thuisvakantie kunt verkrijgen (spoiler alert: het heeft te maken met een gratis ijsje)!

Nederlandse producten
Smeuïge pindakaas, zachte drop, jong belegen kaas en krokante kroketjes: allemaal producten van Nederlandse bodem die we stiekem toch wel missen als we in het buitenland zijn. Lekker om in huis te halen óf mee te nemen op roadtrip naar de Zeeuwse kust. Je vindt alle Hollandse lekkernijen bij de supermarkten in Koningshoek: Albert Heijn, Aldi en Hoogvliet. Ook fijn: al je favoriete huismerken laad je zonder problemen in je boodschappenwagen, zonder dat je eerst een talengids erbij moet pakken om te achterhalen wat voor product je precies koopt. En die kroketjes? Die haal je natuurlijk bij Pommies.

Eigen taaltje
Over menukaarten in andere talen gesproken: hoe fijn is het om in Nederland in je eigen taal een biertje, lunch of borrelhap te kunnen bestellen? Neem plaats op het terras en bestel een romige ijskoffie bij Doppio Espresso, dos sangria bij Los Porteros of waan jezelf in Azië bij Jofel Maassluis. Haal het buitenlandse vakantiegevoel maar snel naar Koningshoek.

>> Bekijk hier alle eetgelegenheden in Koningshoek.

Geen reistijd
Thuisblijven betekent geen reistijd, geen file, geen vertraging en geen andere factoren die onderweg roet in het eten kunnen gooien. Heerlijk toch! Zo heb je ongelofelijk veel tijd over om neer te ploffen in je tuinstoel met een tijdschrift gekocht bij The Readshop. Een ander voordeel aan niet reizen is weg met de vliegveldkloffies! Shop een stijlvolle zomeroutfit bij een van onze vele modezaken zoals Avanti Mode, Janse Mode of The Stone.

>> Bekijk hier alle modezaken in Koningshoek.

Geen vliegveld issues
Naast dat je geen reistijd hebt, heb je ook geen ‘vliegveld issues’ zoals een gate die 30 minuten verderop ligt, problemen bij het inchecken of je koffer die zoek is. Voor een vakantie om de hoek komt jouw koffer niet in aanraking met het vliegveld en dus bespaar je jezelf een hoop stress. Wil je wel graag het ‘op het vliegveld’ gevoel ervaren? Ga parfum testen bij ICI Paris XL of Trekpleister, shop een nieuwe zonnebril bij Eye Wish, koop een Hollands souvenirtje bij Tabac & Gifts Rob Rijkers of overtref de standaard Toblerone reep met een cadeau van Chocking Chocolatiers.

Eigen bed
Je perfecte bakje koffie, heerlijk slapen in je eigen bed en zonder slippers douchen; een vakantie in eigen huis en tuin is zo slecht nog niet. Zo heb je bijvoorbeeld ruim de tijd om jezelf te pamperen. Gun jezelf een ontbijt op bed met de croissantjes van Meesterbakker Roodenrijs, loop de hele dag schaamteloos rond in een huispak van Hunkemöller en koop de leukste zomerjurkjes in de sale HYPE en Favors.

Tuinfeestje
Dit jaar zijn jouw vakantievrienden je eigen vrienden. Nodig ze uit in je tuin voor een drankje onder de partytent van Blokker, neem samen een plons in het zwembad van Action en hou een watergevecht met de waterspuiters van Intertoys. Of bel een keer aan bij je buren en nodig ze uit voor een gezellige borrelavond of BBQ in de tuin. Gall & Gall, Jaap Landman Keurslager en Zuivelhoeve doen hiervoor de catering!

Thuis op vakantie was nog nooit zo fijn! En in de Thuisvakantie Weken doen onze ondernemers er werkelijk álles aan om het vakantiegevoel naar winkelcentrum Koningshoek te halen. Zo spaar je t/m 31 juli mee voor een gratis ijsje van Pommies of HEMA Snackcorner! Hier lees je alles over de actie!

 

Lees meer
Pinksteren

Pinksteren

15 mei 2020

Winkelcentrum Koningshoek is geopend met Pinksteren. Zie hier het overzicht van de winkels en hun openingstijden.

Eerste Pinksterdag:

 • Action | 12:00-17:00
 • Albert Heijn | 12:00-18:00
 • Fone World | 12:00-17:00
 • Hoogvliet | 10:00-18:00
 • New York Pizza | 12:00-22:30
 • Los Porteros | Geopend voor afhaal 12:00-23:00

Tweede Pinksterdag:

 • Action | 12:00-17:00
 • Albert Heijn | 10:00-18:00
 • Blokker | 12:00-17:00
 • Fone World | 12:00-17:00
 • HEMA |10:00-18:00    
 • HEMA Snack Corner |10:00-18:00
 • Hoogvliet | 12:00-18:00       
 • Hype | Speciaal event (alleen toegang met kaartje, 10:00-13:30)
 • Kruidvat | 12:00-17:00
 • Jofel | 12:00-23:00
 • Lucardi | 12:00-17:00
 • New York Pizza | 16:00-22:30
 • Los Porteros | 12:00-23:00
 • Trekpleister | 12:00-17:00         
 • Xenos | 12:00-17:00      
 • VanHaren | 12:00-17:00
 • Zuivelhoeve | 11:30-17:30

Voor jouw en onze veiligheid hanteren wij de nodige maatregelen zodat iedereen zijn / haar boodschappen op een veilige manier kan doen. Wees verstandig en kies het juiste moment uit voor jouw bezoek, bekijk hier de druktemeter.

Lees meer
Nieuws: Winkelcentrum Koningshoek komt naar je toe!

Nieuws: Winkelcentrum Koningshoek komt naar je toe!

26 maart 2020

Ben je niet in de gelegenheid om naar het winkelcentrum te komen? Wij komen graag naar jou!

De ondernemers in winkelcentrum Koningshoek blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in een tijd dat een bezoek aan het winkelcentrum niet vanzelfsprekend is. Veel van onze winkels hanteren een webshop waar je 24/7 terecht kunt voor je lievelingsproducten. Zo hoef je ook nu je favoriete product niet te missen! In de lijst hieronder vind je per winkel de webshop en/of de plek waar je kunt bestellen*

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers.
 

Bij de volgende ondernemers kun je (ook) terecht via de webshop:

Lees meer
Nieuws: Winkelcentrum Koningshoek biedt winkelgemak onder alle weersomstandigheden

Nieuws: Winkelcentrum Koningshoek biedt winkelgemak onder alle weersomstandigheden

24 januari 2020

Nederlandse winkelcentra verspreiden zich steeds meer over de regio. Waar het centrum van de grote stad vooral toeristen en dagjesmensen aantrekt, is het regionale winkelcentrum populair voor de dagelijkse boodschappen en producten voor het gezinsleven. Winkelcentrum Koningshoek in Maassluis bewijst een sterke  aantrekkingskracht te hebben voor de hele regio. Afgelopen weekend deelde het winkelcentrum daarom paraplu’s uit in de gemeenten Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk en ‘s Gravenzande. Het doel van deze ludieke actie is om bezoekers te tonen dat je in Maassluis heerlijk overdekt - en dus droog - kunt winkelen en verblijven. 

Tanja Cats, inwoner Maassluis: “Sinds Koningshoek is vernieuwd doe ik alleen nog maar hier mijn boodschappen. Het grootste voordeel voor mij is het gratis parkeren met voldoende plekken. De mix van supermarkten en speciaalzaken is perfect voor de wekelijkse boodschappen voor mijn gezin.”

Voordeel voor de hele regio

Met meer dan 65 winkels en restaurants biedt Koningshoek een breed assortiment aan. Er zijn o.a. drie supermarkten en er is een Versstraat aanwezig. Het winkelcentrum deelt graag meer uit dan paraplu’s. Zo kun je bij het winkelcentrum gratis parkeren en van schone wc’s gebruik maken en kunnen de kinderen spelen op de speciaal aangelegde speelplaats. Het winkelcentrum is geopend van maandag t/m zondag. 

Lees meer
Nieuws: Maurice Haverkamp 20 jaar eigenaar van STRIPES

Nieuws: Maurice Haverkamp 20 jaar eigenaar van STRIPES

24 januari 2020

Al 20 jaar staat Maurice Haverkamp aan het roer van STRIPES Maasluis en Schiedam. Ooit begonnen als stagiair en op zijn 27e de zaak volledig overgenomen. Dat is wel een applausje waard! Het geheim volgens Maurice? “Wij verkopen wat de klant wil, hiervoor blijven zij terugkomen.”

Goed luisteren

Maurice is ondernemer in hart en nieren. “Ik ben eigenwijs en heb een sterke mening, maar blijf wel realistisch en als anderen mij weten te overtuigen sta ik overal voor open.” De medewerkers van STRIPES, vijf in Maassluis en drie in Schiedam, zetten de klant altijd op nummer 1. Maurice: “Extra service is bij ons belangrijk. Het is niet echt in woorden te omschrijven, maar geeft de manier van helpen aan. Ik vind het belangrijk dat we goed naar de klant luisteren en eventueel met suggesties aankomen. Dit zorgt ervoor dat klanten terugkomen en het ons gunnen.”

Kom dat passen

Dit laatste staat in verband met de veranderende retailmarkt, waarin de consument kritischer is geworden. Maurice: “De klant is veel beter op de hoogte, mede door het online aanbod en alle informatie die op het web te vinden is. Vroeger keek men naar de etalage, tegenwoordig is mijn website mijn etalage. Hierdoor is de functie van verkoper veranderd naar een adviserende rol.” STRIPES heeft alle populaire merken, waaronder Tommy Jeans, Superdry, PME en Cars, online staan, maar voor het volledige aanbod moeten klanten nog altijd naar de winkel toekomen. Maurice: “Ik merk vaak dat klanten binnen komen voor een specifiek product dat ze online hebben gezien, maar vervolgens met iets heel anders naar buiten lopen. Hieraan zie ik ook dat de digitale winkel voornamelijk een ondersteuning is voor onze ‘bricks’.

Oud en nieuw

STRIPES verwelkomt al bijna 30 jaar een grote groep vaste klanten in de winkel, toch is de doorloop even belangrijk. Maurice legt uit: “We hebben geïnvesteerd in klantenbinding en service, bijvoorbeeld door de introductie van ons klantenkaartspaarsysteem. Hierdoor hebben we 80% vaste klanten.” Daarnaast wordt er bij STRIPES hard gewerkt aan klantenvernieuwing. Maurice neemt bewust personeel aan in iedere leeftijdscategorie om zo op de hoogte te blijven van wat er speelt onder iedere generatie. Maurice: “Ik praat veel met mijn personeel en vraag hun mening. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich serieus genomen voelt en het idee heeft dat hij of zij bij kan dragen aan het succes van STRIPES.” Deze binding met het bedrijf is succesvol, aangezien de meeste werknemers al jaren bij het bedrijf werken.

Teamwork

De enthousiaste ondernemer kijkt positief naar de toekomst. “In de komende vijf jaar gaan we de winkel uitbouwen en kijken we naar manieren om het bezoekersaantal naar de winkel op te schroeven.” Maurice zelf is voorlopig nog niet weg: “Zolang ik plezier hou in mijn werk, blijf ik het doen. Ik ben iedere dag met mijn bedrijf bezig, maar doe het nog altijd met plezier en zo hoort het. Samen met mijn team brengen we STRIPES naar een hoger niveau.”

 

Lees meer

Afgelopen events van Koningshoek

Koningshoek Cares!

Koningshoek Cares!

17 december 2020 - 7 januari 2021

Na het succes van vorig jaar, zet Koningshoek zich weer in voor mensen die wel een hart onder de riem kunnen gebruiken. Na een zeer bewogen jaar zijn er ontzettend veel mensen die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Popt nu meteen een naam van een bekende in je hoofd op? Lees dan snel verder hoe je diegene in het zonnetje kan zetten!

Support your locals
Dit jaar stond in het winkelcentrum één boodschap centraal: steun je lokale ondernemer. Daarom gaan we dit jaar niet alleen onze klant, maar ook onze eigen horeca proberen een hart onder de riem te steken. Daarom geven wij 30 lunch- en dinercheques weg van onze eigen horeca die door de coronamaatregelen gesloten zijn, voor als ze straks weer fijn open zijn!

Hoe nomineer je iemand?
Ken jij iemand die dit écht verdiend? Stuur dan jouw verhaal in naar info@koningshoek.nl of in een reactie op Facebook en nomineer diegene voor Koningshoek Cares! Je kunt iemand nomineren van vrijdag 18 december t/m 29 december. De bonnen kunnen vanaf 31 december t/m 7 januari worden opgehaald.

Wie ga jij nomineren?

Lees meer
Black Friday Week

Black Friday Week

23 november 2020 - 29 november 2020

Plan je bezoek slim & vermijd drukte

Dit jaar is het slim shoppen bij Winkelcentrum Koningshoek tijdens de Black Friday Week, van maandag 23 november tot en met zondag 29 november. Kom op rustige uren en dan profiteer je van leuke extra’s. Om de bezoeken zoveel mogelijk te kunnen spreiden, waarderen we het extra wanneer je Koningshoek tijdens daluren bezoekt. 

Shop in daluren en profiteer van de Scan & Win actie.

Kom op rustige uren

Wanneer zijn daluren?
Maandag, dinsdag en donderdag de hele dag
Woensdag voor 13:00 en na 16:00
Vrijdag tussen 09:00 en 12:00 & tussen 17:00 en 20:00
Zaterdag tussen 09:00 en 11:00 & tussen 16:00 en 17:00
Zondag tussen 12:00 en 17:00

 

In het groen zijn lekker rustige uren in het winkelcentrum en kun je gemakkelijk anderhalve meter afstand bewaren. Zo beschik jij over alle tijd en ruimte om mooie decembercadeaus uit te zoeken.

Scan & Win actie

Het is simpel: shop op rustige uren, scan je kassabon en win je aankoopbedrag terug. Tot een maximum van € 250,-. Dat is nog eens leuk winkelen.

Hoe werkt het?*

 1. Shop in de daluren; van 9.00 tot 11.00 uur
 2. Upload je kassabon via link (alleen op mobiele telefoon beschikbaar) en vul je gegevens in;
 3. Maak kans op jouw aankoopbedrag retour.

Je hebt tot en met 2 december de tijd om je kassabon te uploaden. Op 3 december worden de winnaars geïnformeerd per mail. Misschien ben jij straks wel een van de gelukkige winnaars!

video scan & win

* Bekijk hier de actievoorwaarden voor Scan & win.

 

Acties in de winkels

Ook dit jaar hebben onze ondernemers hoge kortingen en te gekke extra’s voor jou in petto. Bekijk hier het overzicht met alle voordelen!

Lees meer
Event: Koningshoek viert de liefde!

Event: Koningshoek viert de liefde!

8 februari 2020

Of je nu net verliefd bent, al 10 jaar een relatie hebt of gewoon happy single bent: iedereen kan, rondom Valentijnsdag, wel een beetje extra liefde gebruiken. Op zaterdag 8 februari zorgt winkelcentrum Koningshoek voor een liefdevol gebaar voor iedereen.

Zaterdag 8 februari | Complimentenmeisjes

Tijdens het shoppen wordt je verrast door de complimentenmeisjes! Op een handgeschreven kaartje wordt zorgvuldig en met liefde het mooiste in een persoon uitgelicht. Soms ontroerend, soms grappig, maar altijd hartverwarmend en doeltreffend. Een heerlijk ‘feel good’ momentje om mee naar huis te nemen. 

Shop op zaterdag 8 februari in winkelcentrum Koningshoek en wie weet kom jij met een glimlach thuis. 

Lees meer
Event: Koopzondag in Koningshoek!

Event: Koopzondag in Koningshoek!

26 januari 2020

Zondag 26 januari is het weer koopzondag in Koningshoek! Heb jij nog een nieuwe outfit nodig of zoek je een cadeautje voor iemand? Dan is dit een extra moment om te shoppen.

Verrassing! 

Daarnaast trakteren de ondernemers je op een kleine verrassing! Tussen 12.00 - 17.00 uur zijn de promo dames aanwezig en delen ze onder andere heerlijke traktaties uit van Los Porteros, Bakkerij van den Berg en Jamin. Ook Intertoy's, The Readshop, Van Haren, Hype, Specsavers, Dio en Holland & Barret delen iets uit. Jij komt toch ook?

Bekijk de actuele openingstijden

Openingstijden van individuele winkels en supermarkten kunnen afwijken. Kijk voor de actuele openingstijden op de betreffende winkelpagina in het winkeloverzicht.

Lees meer

Met meer dan 60 winkels en gezellige horeca is er in winkelcentrum Koningshoek altijd iets leuks te doen. Gezellige evenementen rondom feestdagen zoals Pasen en Kerst, maar ook vader- en moederdag. De maandelijkse koopzondagen hebben vaak een extra feestelijk tintje doordat er nét dat beetje extra aandacht aan wordt besteed door de winkeliers.

Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht: zo brengt onder meer Sinterklaas brengt ieder jaar een bezoek aan Winkelcentrum Koningshoek. 

Via deze pagina blijf je altijd op de hoogte van alle huidige en nieuwe winkels: openingen, verhuizingen, verbouwingen, events en nog veel meer! Je leest het allemaal hier zodat je precies weet wat er allemaal voor leuks gaande is in ons winkelcentrum.