Vandaag gesloten

Tweede Trekking Cashbackactie

1 oktober 2016 - 4 december 2016

Op zaterdag 5 november om 14.00 uur vindt op het plein bij Fruitcompany de tweede trekking van de Cashbackactie plaats. U heeft nog t/m 31 oktober om uw envelop in te leveren in de daarvoor bestemde ton. Doe mee en maak kans op € 100 Koningshoek shoptegoed.

De enveloppen zijn bij alle ondernemers van Koningshoek verkrijgbaar. De laatste trekking vindt plaats op zaterdag 3 december. 

Actievoorwaarden
De bonnen van uw aankopen zijn alleen geldig als deze zijn gekocht in de Koningshoek gedurende de actieperiode · De actieperiode loopt van 1 september t/m 3 december 2016 · De trekkingen vinden plaats op 1 oktober, 5 november en 3 december 2016 · De ton wordt na elke trekking geleegd, daarna kunt u weer opnieuw deelnemen · Wanneer u meespeelt geeft u toestemming om de Koningshoek nieuwsbrief te ontvangen · U kunt het totaalbedrag van uw ingeleverde kassabonnen terugverdienen tot een bedrag van maximaal €100 Koningshoek shoptegoed· Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd · U mag slechts 1x per trekking deelnemen. Deelnemers die meerdere enveloppen inleveren worden direct uitgesloten.