Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Levende Etalages

23 april 2016 - 9 mei 2016

Op zaterdag 23 april zal Merlijn de Tovenaar met een magische spreuk de etalages van Koningshoek tot leven toveren. Zo wordt de etalage van Stripes omgetoverd tot een club met DJ, 'scharrelt' er een wel hele grote levende kip bij Kippie Grill, treedt er bij Hema een mimespeler op en worden in verschillende kledingwinkels etalagepoppen tot leven gewekt om een modeshow te lopen.

Niet alleen tovert Merlijn de etalages tot leven, maar tussen 11.00 en 16.00 uur zorgt hij ook nog eens voor de nodige magische trucs, flink wat spektakel en deelt hij lekkernijen uit.

Kortom van 10.00 tot 17.00 uur is er van alles te beleven in en om de etalages van Koningshoek.

Selfie Facebook winactie #koningshoekleeft


Uiteraard hebben we voor onze bezoekers een leuke winactie bedacht in de vorm van een selfie-actie met je favoriete levende etalage. Voor de deelnemende winkels liggen selfie-stippen op de vloer. Maak op deze selfie-stip een foto met jouw favoriete levende etalage, like de Koningshoek Facebookpagina, upload je foto, tag jezelf en voeg de hashtag #koningshoekleeft toe.

De leukste, beste, grappigste foto maakt kans op € 100 Koningshoek shoptegoed. De ondernemer van de etalage waar de leukste, beste en grappigste selfie is genomen wint een advertentie in de Maassluise Courant. 

Actievoorwaarden

  • Je kunt je foto uploaden t/m 30 april
  • Like de Koningshoek Facebookpagina en voeg de hashtag #koningshoekleeft toe
  • De winnaar van de selfie actie wordt op 9 mei bekendgemaakt via Koningshoek Facebook
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd