Vandaag gesloten

Koningshoek helpt LINDA.foundation

25 november 2016 - 3 december 2016

“Geven is nóg leuker dan krijgen”, daarvan heeft de LINDA.foundation ons vorig jaar overtuigd. Daarom willen wij graag ook dit jaar weer zoveel mogelijk hartverwarmende donaties inzamelen om zo kansarme gezinnen in Nederland te steunen tijdens de feestdagen.

Doneer & Win bij de LINDA.foundation-kiosk

Van 25 november t/m 3 december staat in Koningshoek een LINDA.foundation kiosk en maak je bij een donatie kans op mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de winkels van winkelcentrum Koningshoek. Misschien win jij wel één van de kleine of grote prijzen, gedoneerd door onze ondernemers. Tenslotte kun je bij Albert Heijn ook uw statiegeld doneren aan de LINDA.foundation.

Kleuren voor het goede doel

Naast je donatie bij de LINDA.foundation-kiosk, kunnen jouw kids ook goed doen voor LINDA.foundation! Laat ze erop los kleuren op onze speciale actie-kleurplaat die verkrijgbaar is bij de kiosk.  Wanneer ze deze uiterlijk 3 december 2016 inleveren bij de kiosk, dan maakt hij of zij kans op een waardebon voor de plaatselijke speelgoedwinkel. Is dat even leuk! Wij doen ook nog een persoonlijke donatie voor het goede doel van Linda de Mol. Beiden zijn t.w.v. 25 euro! Pak die kleurpotloden er dus maar alvast bij.

 

Help jij LINDA.foundation helpen? 

Meer informatie over LINDA.foundation vind je hier > 

Deelnemende winkeliers