Vaderverwendag

18 juni 2016
Vaderverwendag

Op zondag 19 juni is het Vaderdag en worden alle vaders door hun kinderen in het zonnetje gezet. In Koningshoek begint de verwennerij al een dag eerder met een heuse Vader Verwendag op zaterdag 18 juni van 10.00 - 17.00 uur.

In het eerste alcoholvrije pop-up café van Maassluis, kunnen de vaders genieten van een hapje en drankje, worden de baarden en snorren getrimd door een professionele barber en kunnen er oer-Hollandse, mannelijke spelletjes gespeeld worden, zoals tafeltennis en -voetbal en midgetsjoelen.

Ondertussen kunnen de moeders en kinderen door de Koningshoek langs de winkels om de leukste cadeautjes te scoren voor hun liefste papa van de wereld! De winkels met een Vaderdag Voordeelposter in de etalage hebben zelfs speciale aanbiedingen voor Vader...

Verdient jouw vader een VIP-treatment? 
Heb jij de allerstoerste, leukste en liefste vader? Nomineer dan voor 15 juni jouw vader op Facebook en vertel ons waarom jij vindt dat hij een deze VIP-behandeling zou moeten winnen. De winnaar wordt op 16 juni bekendgemaakt.

Actievoorwaarden:

  • Nomineren kan t/m 15 juni
  • 16 juni wordt de winnaar bekend gemaakt
  • De winnaar moet in de gelegenheid zijn om op 18 juni in Koningshoek aanwezig te zijn om de prijs in ontvangst te nemen
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd