Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Winkelaanbod

B
Bloeiend.NL
G

Guus’ Bloemen

Bloemist Maassluis

Guus’ Bloemen staat bekend om zijn prachtige verse bloemen en oogverblindende bloemstukken. Voor elke gelegenheid, klein of groot, een verjaardag of een jubileum, Guus’ Bloemen staat voor je wensen klaar. Guus’ Bloemen; voor je bloemen, planten, glaswerk en aardewerk! 

Ga je binnenkort trouwen en ben je opzoek naar een stijlvol bruidsboeket? Of misschien wil je thuis een botanical vintage sfeer creëren? Alles is mogelijk bij de bloemenwinkels van Koningshoek. Advies op maat naar jouw stijl en smaak. 

In het winkelcentrum Koningshoek zijn ook Bloembinderij Niek Schaper en Bloeiend.nl te vinden. Deze bieden net als Guus’ Bloemen een ruim assortiment aan geweldig mooie bloemen aan. 

Openingstijden bloemisten Maassluis

Bovenaan deze pagina staan onze bloemisten op alfabetische volgorde. Bekijk de openingstijden en locaties op de betreffende winkelpagina’s.

De beste winkels vind je in Maassluis bij Winkelcentrum Koningshoek. Of je nu komt voor de dagelijkse boodschappen bij Albert Heijn of Hoogvliet. Of voor een gezellig dagje winkelen; in Winkelcentrum Koningshoek slaag je gegarandeerd. Met meer dan 65 winkels en horeca is Koningshoek het kloppende winkelhart van Maassluis.

Je kunt in Koningshoek naar de kapper voor een nieuwe coupe en voor de lekkerste hapjes en delicatessen ga je naar onze versstraat. Ben je op zoek naar een hele nieuwe outfit, dan slaag je vast en zeker in één van de modewinkels voor dames, heren of kinderen. Shoppen voor een nieuwe look was nog nooit zo leuk!

Ben je toe aan een korte break of een snelle snack? Dan kun je in Winkelcentrum Koningshoek ook terecht. Kies voor een verse patat, een gegrild kippetje of een huisgemaakt stukje taart. Ambachtelijk en met liefde gemaakt, dat proef je altijd. Kom snel langs en probeer het zelf!