Vandaag geopend 09:30 - 21:00

Winkelaanbod

Kapper Maassluis

Brainwash Kappers en Kapsalon Rivièra Haarmode staan dagelijks klaar om jou een frisse, nieuwe coupe te bezorgen. Wassen, knippen, verven en föhnen, niets is voor deze kappers te veel om jouw haar tot in de details in model te brengen. Mannen, vrouwen en kinderen, iedereen kan bij deze kappers in winkelcentrum Koningshoek in Maassluis terecht. Rivièra Haarmode is al sinds 1973 gevestigd in Maassluis en in deze kapsalon krijg je aandacht en kwaliteit op maat. Als de salonplanning het toelaat kun je direct bij deze kapsalon terecht, maar wil je zeker zijn van een afspraak dan kun je het beste even bellen om een datum en tijdstip te reserveren. Bij Rivièra Haarmode kun je in ieder geval altijd terecht voor een vrijblijvend advies én lekkere koffie! 

Wil je zonder afspraak geknipt worden? Loop dan snel binnen bij Brainwash Kappers in Maassluis voor een heerlijke knipbeurt. Wacht niet langer en kom langs bij één van de kapsalons in winkelcentrum Koningshoek!

Openingstijden kappers winkelcentrum Koningshoek

Bij zowel Brainwash Kappers als Kapsalon Rivièra heten we je van harte welkom. Bekijk bovenaan deze pagina de adressen en openingstijden van de betreffende locaties, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan. Tot snel in winkelcentrum Koningshoek!

De beste winkels vind je in Maassluis bij Winkelcentrum Koningshoek. Of je nu komt voor de dagelijkse boodschappen bij Albert Heijn of Hoogvliet. Of voor een gezellig dagje winkelen; in Winkelcentrum Koningshoek slaag je gegarandeerd. Met meer dan 65 winkels en horeca is Koningshoek het kloppende winkelhart van Maassluis.

Je kunt in Koningshoek naar de kapper voor een nieuwe coupe en voor de lekkerste hapjes en delicatessen ga je naar onze versstraat. Ben je op zoek naar een hele nieuwe outfit, dan slaag je vast en zeker in één van de modewinkels voor dames, heren of kinderen. Shoppen voor een nieuwe look was nog nooit zo leuk!

Ben je toe aan een korte break of een snelle snack? Dan kun je in Winkelcentrum Koningshoek ook terecht. Kies voor een verse patat, een gegrild kippetje of een huisgemaakt stukje taart. Ambachtelijk en met liefde gemaakt, dat proef je altijd. Kom snel langs en probeer het zelf!