Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Winkelaanbod

A
Albert Heijn Koningshoek
Aldi
H
Hoogvliet

Supermarkten Maassluis

In winkelcentrum Koningshoek zijn drie supermarkten te vinden: Albert Heijn Koningshoek, Aldi en Hoogvliet. Waar de Albert Heijn bekend staat om haar olledigheid aan A-merken, heeft de Aldi een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Hoogvliet daarentegen is gespecialiseerd in scherpe aanbiedingen en ronde prijzen! Met poppentheaters en een speciale ruimte voor de verse producten van de slager, is Hoogvliet met entertainment én hoogwaardige producten ideaal voor jong en oud.

Experts in smaak

Naast het brede aanbod van supermarkten, hebben we natuurlijk ook de specialisten in huis. Naast Bakkerij van den Berg en Meesterbakker Roodenrijs, biedt Keurslager Jaap Landman het beste vlees. Voor de versbereide lunch in de middag met fijne vleeswaren op een broodje of een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit, misschien vleesspecialiteiten voor de barbecue of gourmet? Bij onze keurslager ben je altijd voorzien van ambachtelijke vleesproducten! Jaap Landman Keurslager; er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! En dat is dan ook te proeven.

Openingstijden verswinkels Maassluis

Verheug jij je al op onze versbereide delicatessen? Ga dan eens langs bij de onderstaande versspecialisten.  Tot snel!

Bakkerij van den Berg >
Koningshoek 93-202
3144 BA Maassluis
010-5921435

Meesterbakker Roodenrijs >
Koningshoek 91.103
3144 BA Maassluis
010-2681146

Jaap Landman Keurslager >
Koningshoek 92.331
3144 BA Maassluis
010-5921224

De beste winkels vind je in Maassluis bij Winkelcentrum Koningshoek. Of je nu komt voor de dagelijkse boodschappen bij Albert Heijn of Hoogvliet. Of voor een gezellig dagje winkelen; in Winkelcentrum Koningshoek slaag je gegarandeerd. Met meer dan 65 winkels en horeca is Koningshoek het kloppende winkelhart van Maassluis.

Je kunt in Koningshoek naar de kapper voor een nieuwe coupe en voor de lekkerste hapjes en delicatessen ga je naar onze versstraat. Ben je op zoek naar een hele nieuwe outfit, dan slaag je vast en zeker in één van de modewinkels voor dames, heren of kinderen. Shoppen voor een nieuwe look was nog nooit zo leuk!

Ben je toe aan een korte break of een snelle snack? Dan kun je in Winkelcentrum Koningshoek ook terecht. Kies voor een verse patat, een gegrild kippetje of een huisgemaakt stukje taart. Ambachtelijk en met liefde gemaakt, dat proef je altijd. Kom snel langs en probeer het zelf!